SSP: Vučić dolazi u Užice bez najave, gotovo kradom, da ga ne znamo pomislili bismo da se stidi 1Baner Aleksandra Vučića na sedištu SNS u Užicu/Foto N.Kovačević

“U ovoj kampanji Vučić u Užice dolazi bez najave, gotovo kradom. Da ga ne znamo, pomislili bismo da se stidi jer za 11 godina njegove vlasti u Užicu nije otvorena nijedna fabrika, nije doveden nijedan strani investitor”, poručili su iz užičkog SSP-a povodom posete Aleksandra Vučića ovom gradu.

“Da ga ne znamo. pomislili bismo da se stidi jer se u blizini užičkih škola usred bela dana puca. Pomislili bismo da ne može da pogleda u oči Užičane nakon svih lažnih obećanja o rekonstrukciji i izgradnji Zdravstvenog centra”, navode iz ove stranke i dodaju da bi se “pristojan čovek stideo i zbog reke ugušene fekalijama”.

Kao razloge “za stid” navode i najzagađeniji vazduh, Belu Zemlju kao najveće naselja bez kanalizacije, saobraćajne kolapse.

“Nažalost, znamo Vučića i znamo da ga nije stid što je nakon decenije njegove vlasti naš grad ostao bez 10% stanovništva. Nije ga stid jer je za njega Užice, baš kao i cela Srbija plen, a ljudi broj”, poručuju iz užičkog SSP-a.

Oni poručuju da “kada Vučićev cirkus, karavan autobusa” napusti Užice “ostaće građani i njihovo pravo da 17. decembra glasaju za promene”.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari