Nenad Prokić budući potpredsednik Zukorlićeve partije

Stranka Muamera Zukorlića menja ime i sprema personalna iznenađenja

Ostavite komentar


  1. Dali Nenade treba da sutra gledamo Pink gde ces pozivati glasace Tvoje nove stranke da izadju na Beogradske izbore i da glasaju. Za koga? Ili protiv koga? Sta su Ti obecali kad ovo radis?
    Secam se Tvog odstrela Vesne Pesic. I puno toga se svi mi secamo. I onog lepog intervjua u Ninu , i o divnoj knjizi Sapiens, o tome sta je čovek Nenade. Ali dali svaki intelektualac mora biti podanik i poslusnik vlasti. Nenade Ti mozes bolje od ovoga. Zasto da budes batler? Znamo čiji.

  2. Muftija ako je čovjek, a sam siguran ga jeste, treba svakom podpredsedniku da da počasni doktorat na svom fakultetu. Mislim da ga Prokić već ima ali zlu ne trebalo još jedan.
    Pitanje ostanje je da li će nova stranka ostati manjinska ili će se boriti za cenzus kao nemanjinska. Ako se samo ime menja znači da računaju na jakih 1%

  3. Od tri (su)osnivaca LDP,(Smardzic,Lecic,Prokic),nijedan nije ostao u LDP !! A nisam ih cuo da je iko od njih rekao sta nije bilo dobro "kod Cede" ?????? Ovaj "transfer" (posle visegodisnje apstinencije) u zukorlicevu partiju je los znak !! Zukorlic je u koaliciji sa AVAV,pa nemogu da zamislim Prokica kao "malog od palube" u AVAV ekipi !!?????

  4. Ovo je jadno od strane Zukorlića koji treba da se upita koliko muslimana ima među podpredsednicima srpskih partija, pa tek onda da postavi srbina za potpredsednika svoje.

  5. Zukorlić je kukavica. Na njegovom mestu svako bi gledao kako da ode od onih koji ne kriju da ne vole njegov narod, pa bi raspisao referendum. Srbi ne vole ni albance, pa su Kosovari rekli OK i lepo otišli. Odlaze i katalonci iz istog razloga. Samo Zukorlić postavlja srbina za potpredsednika. Patetično!

  6. Žao mi je što je Filip David odustao jer bi on kao srpski Jevrejin bio sigurno više od ikebane u stranci jednog muftija pa bio on i bivši. Tek onda bi razni @ Kapitalci imali šta da pričaju i pišu. Inače je na taj način prevaziđen vekovi problem od rasnog, nacionalnog i verskog problema u Južnoafričkoj Uniji. Jer kada bi svi govorili o svojim grehova nad drugim narodima i konfesijama bez onog: "A, šta su radili oni nama!?" ni Jugoslavija se ne bi onako krvavo raspala.

  7. Nista novo…Interesi su vazniji od svih moralnih standarda…Ako je istina, stvarno si doziveo politicko dno..

  8. „O, kukavno Srpstvo ugašeno, zla nadživjeh tvoja svakolika, a s najgorim hoću da se borim”

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.