Nepostojeći objekat „Rok muzeja“ u spotu za najavu dolaska Vučića u Zaječar (VIDEO) 1Foto: FB/printscreen

U video spotu kojim se najavljuje poseta predsednika Aleksandra Vučića Zaječarskom okrugu prikazana je i zgrada „Rok muzeja“. Jedini problem je što ta zgrada u Zaječaru ne postoji.

U okviru kampanje „Budućnost Srbije“ predsednik Aleksandar Vučić prema najavama koje stižu od čelnika zaječarske vlasti posetiće u subotu 15. juna Zaječarski okrug. Za tu priliku napravljen je i promo video spot kao najava dolaska, prenosi Zaječar online.

U video spotu se pored kadrova fabrika, bolnica i puteva koji su obnovljeni ili otvoreni u drugim delovima Srbije prikazuju i kadrovi napravljeni u Zaječaru, pa se ističe novosagrađeni most u Kotlujevcu, kao i nedavno otvoreni tržni centar „Kapitol Park“

Ono što svima koji žive na ovim prostorima upada u oči je kadar na kojem se vidi zgrada „Rok muzeja“ za koju je kamen temeljac položio lično Bili Ajdol, ili je bar trebalo da položi. Ova zgrada zaista deluje impresivno, vrlo moderno i reklo bi se futuristički…. Jedini problem je što u gradu na Timoku ova zgrada definitivno ne postoji.

Nažalost, radi se o video animaciji, ili prosto rečeno video maketi zgrade koja je trebalo da se izgradi na Kraljevici, pre nego što je doneta odluka da se gradnja ostavi za neko bolje vreme.

Da li je kreatorima spota promakla činjenica da ova zgrada u Zaječaru ne postoji ili je neko želeo da predstavi stanje onakvim kakvo trenutno nije, ostaje nam samo da priupitamo predsednika u subotu 15. juna.

https://www.facebook.com/cityofzajecar/videos/456727301542250/

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari