Neuropsihijatrica na čelu Ministarstva prosvete, posle masakra u OŠ Vladislav Ribnikar: Sve funkcije Slavice Đukić Dejanović

Ostavite komentar


  1. Treba očekivati da i Milošević dobije neku fotelju od Vučića, Dačića i Šešelja!!!
    Kako?
    Lepo, i umrli biraju i socijaliste i radikale!

  2. Bravo, najzad dobijamo ministarku, koja će da reformiše srpsko školstvo, kao što je reformisala i srpsko zdravstvo, od čega se i dalje oporavlja.

  3. Sto rece neko u komentaru pre nekoliko godina za doticnu;Sveze ulje na platnu“.Spasa nam nema propasti necemo sto rece Veliki Nikola Pasic jedni te isti se vrte u krug.Pitanje za sve njih:Imate li bar malo obraza kako vas nije sramota od samih sebe.

  4. Cekam savet kako dobro ponovo da se udam.
    Gdja je govorila o ličnom iskustvu , ponovo bih da čujem.

  5. Koje kvalitete ima da bi bila ministarka?30.godina ni ona sama nezna šta je radila.Apelujem i molim da za Ministra postave Rističevića! Mare mi smo uz tebe.Glup si neobrazovan, a nama takav treba!

  6. Dražo molim te objavljuje moje komentare.Imam pravo da favorizujem Mareta.Spremam se da osnujem fan klub M.Rverujte mi za 70.godina nisam video takvog papka.Divim mu se iz sve snage.Neko gleda zadrugu, a ja parlament.I kad vidim u kadru Marta i Atlagića, umirem od sreće. Hvala Dražo.

  7. …konsekventno zaključku prosvetnih radnika, Dejanović bi trebalo da je Predsednica Srbije…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.