Nevena Đurić o Velimiru Iliću: "Čačanski mufljuz deka Velja" 1foto SNS

Nevena Đurić, potpredsednica i poslanica Srpske napredne stranke, odgovorila je na intervju Velimira Ilića, predsednika Nove Srbije Danasu.

Pisana izjava Nevene Đurić, objavljena i na sajtu i na svim nalozima na društvenim mrežama vladajuće stranke glasi:

„Kada ti je srednje ime prevara, a opšte si prepoznatljiv po krađama, ni malo ne čudi što krasiš naslovne strane tajkunskog smeća: kao mali, maliciozni dekica Velja Ilić. Za njih – relevantan sagovornik, iako je njihove kolege novinare šutirao i najbrutalniji vređao.

Dokaz su da se sličan – sličnom raduje. Lopovi – lopovima. Uz to se zdušno podržavaju, a o prevari govore iz sopstvenog, bogatog iskustva.

I niko baš ništa pametno i ne očekuje od ove pijane matore drtine!

Malo je onih koji su za svoj džep i lični interes državu koristili, a narod upropastili onako kako je to radio olešeni deka Velja – sve dok je bio u prilici da to čini.

Sa velikom setom i tugom se on seća perioda kada je privatno i lično masno profitirao! Jer: „Šta je za njega kao ministra da ukrade pet kilometara auto-puta…“

Baš to vreme je – zauvek prošlo.

A da se u taj najcrnji period nikada nećemo vratiti garant je upravo Aleksandar Vučić. Svi kompleksi i frustracije ovog čačanskog mufljuza leže upravo u toj istini!

Narod je rešio da deka Velju i slične probisvete drži na političkoj deponiji – trajno! Jer se današnja Srbija sa Aleksandrom Vučićem na čelu bori za svoju i budućnost svoje dece, a Velja i njemu slični tome predstavljaju – suštu suprotnost!

Zato – neka se ovaj olešeni dripac drži tajkuna, lopova, i ostalih probisveta sebi sličnih, a o narodu i državi ima ko da brine!“

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari