Ni pritisak Andreja Vučića nije bio dovoljan da SNS zadrži kontrolu

Šta pokazuju atmosfera zastrašivanja i pojavljivanje brata predsednika države uz Miloša Vučevića na izborima za savete mesnih zajednica u Novom Sadu

Ostavite komentar


  1. A koliko mesta ste osvojili u oanovnim školama na izboroma za predsednike odeljenja?

  2. Smešna mi je cela ta priča koju slušam već godinama od strane kojekakvih „stručnjaka“, kako je SNS „pred pucanjem“, što ne može biti dalje od istine.
    Zapravo, samo ukazuje na to da im je kontrola apsolutna na svim nivoima.

  3. nema opricavanja o pritiscima i neprvilnostima dok to ne snimite na vasim telefonima i posaljete u javnost i Evropi na uvid. Koliko puta vam je vec to receno ? Za one ozbiljnije izbore oni ce upotrebiti i nokte i ocnjake da pobede. Nama treba preko 30.000 posmatraca koji imaju hrabrosti i kamere. Da li ste vec to obezbedili dragi moji sugradjani ?

  4. Netacna je izjava da su ingerencije MZ „izuzetno male“. Naprotiv. MZ mogu, recimo, da raspisu referendum o urbanistickim planovima na sopstvenoj teritoriji, sto je kljucna stvar u zaustavljanju otimanja zivotnog prostora i ocuvanju ekologije.

  5. Naslov je baš u stilu Danasa, SNS nije zadržao kontrolu, a pobedio u 39 od 42 mesne zajenice!? Zamislite da je suprotno, a naprednjaci to izjave!

  6. Ma oni uopste ne popustaju i za svako mesto se grcevito bore a opozicija ceka da joj vlast padne sa neba

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 8

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.