Niko iz 2017. neće ponovo na crtu Vučiću?

Pre pet godina vođena je intenzivna izborna kampanja sa deset opozicionih kandidata

Ostavite komentar


  1. POJEO VUČIĆ!: Nije samo pojeo naših 9 godina života, penzije, slobode medija itd. nego je pojeo i svoje godine na vlasti, a sad se jede jer zna da će zato što je korumpiran uskoro sam sebe da sruši sa vlasti.

  2. Nema tu nikakvog biranja, za Vučićeve glasače to je prisila.
    Sve druge sa liste pod svoje uzmu njegovi mediji, oblate, namažu katranom i pospu perjem.
    Nema ovde izbora, ovo je sve mulj i kaljuga.

    1. Cudno,ali svi su se odlicno snasli u pojedinim poslovima sto ne verujem da bi se tako snasli u funkciji predsednika…za pametnog dosta!

      1. Dok je Amerika , Evropa ,.dijaspora davala novac pa i od 2012 svima je bilo lepo. I ko zna ko još! Ko se snašao,.njemu lepo.

        Sad kad zbog Korone,…to prestane,..a drugih vrednosti nema( da ima Dara iz Jasenovca, uf ,.ali i nestade brže nego što se pojavila) biće šta mora da bude…pametnom dosta!

  3. Budimo realni, zar zaista neko veruje da neko od pomenute gospode moze da pobedi Vucica? Izadjite malo medju ljude pa cete videti realno stanje. Gradjani podrzavaju rad Vucica.

    1. Evo Brankice sa svakim taksistom sa kojim sam pricao u voznji… Psuje Vucica. Sa svakim covekom sa kojim sam se nasumicno dotakao teme, psuje Vucica. Znam par penzionera koji gledaju rts jer kabl nemaju i oni su zadojeni do krvi Vucicem. Tako da nisam bas siguran da je nepobediv. Njegovo je 25% birackog tela. I to mu je to.

  4. I ne treba, ali SVI treba da stanu iza nekog nestranačkog ali poznatog i stručnog. Kazaćete možda koga? Pa zar Srbija nema pametnog čoveka, dobrog ekonomistu, lekara, ili stručnjaka iz bilo koje oblasti? Važno je da nije neko ko ima putera na glavi da može svima da kaže šta misli i šta NE MOŽE u ovoj državi da se radi. Njegovo ustavno ovlašćenje i nije da bude diktator koji je na čelu svega u Srbiji. Važno je da ima ovlašćenje i da raspusti ovaj flavni odbor SNS zvanog skupština Srbije.

    1. Opozicija nema alternativu za Aleksandra Vucica, jer je opozicija zapostavila Narod Srbije.

      1. Baš zato ima nezavisna ličnost uz podršku cele opoziciono raspoloženr glasačke grupe.

  5. Prijavljujem se kao jedina žena za predsedničkog, nestranackog kandidata, žena koja voli svoj narod i domovinu, koja poznaje Evropu u prste ali još bolje naše gradjane, radnike i ono malo seljaka što još živi…
    Magistar nauka, govori pored maternjeg nemački i engleski, majka dvoje odrasle dece…hmmm bilo bi teško da me ovakvu podrze…sigurna sam…
    Dragi Danas, nikada se nisam bavila politikom ali pratim politiku, dajte mi smernice.

  6. Ko bi mogao da zaboravi Jeremićevo četvrto mesto, posle kampanje u koju je verovatno uložio milione…

  7. Ovakve floskule svakako nije pisala neka Dragana,jako se osjeti SRS tj.SNS.Srbija pre svega nema definisane granice,Ustav koji će se menjati i predsjednika koji to nije za čitav prostor Srbije.Mnogo je posla.

  8. A toliko ste se uzadli u Seselja, nakon povratka iz Haga, i na kraju vas izdade.
    Imam osecaj da je i vama Vucic, sa svojim savetnicima za zapada Blerom i Stros Kanom, postao manje odvratan, onda kada ga je Putin podrzao.

  9. Svi se snebivaju jer ne zele da bas njima padne u ruke trenutak resavanja Kosova. Kad se resi Kosovo bice opet 30 kandidata.

    1. Kosovo je vec odavno reseno 1999. Pazite bolje Vojvodinu, to nije srce, ali je zitnica i krava muzara Srbije.

  10. Ne podrzava njega niko,sve je kupovina,ucena,prisila.Blizu je kraj.Na ulici,otici ce silom.Nema ovde nikakvih izbora.

  11. Ne sme niko na megdan Vučiću. Vučko majstore. Živeo ti nama sto godina. Zlobnici neka puknu.

  12. Dobro ce pobediti zlo kada se andjeli budu organizovali po pravilima mafije… Kurt Vonegat!

  13. U celoj ovoj plejadi jedino je Popović vredan pažnje, svi ostali su promašeni likovi. Sa takvima u opoziciji Vučić će da vlada do kraja života.

  14. Kada se medijski vrti manje-više jedan te isti „pakleni krug kadrova“ iz poslednje tri decenije, onda se to završi besmislenim „pa nemamo koga. Kada se proširi percepcija izvan medija onda se tu gle čuda „pojave“ akademik Dušan Kovačević, ekonomista Branimir Dragaš, dr. Miodrag Stojković, novinar Boris Malagurski, prof.dr. Miladin Ševarlić i sl. „neraubovani profili“ svakako dostojni svrgavanja bezumne sektaške anarhije. Međutim izgledno je sasvim da sadašnji „jahači apokalipse“ niti hoće niti mogu da prepuste vlast/privilegije na bilo kakav mirnodopski način.

Ostavite komentar


Politika

Proglašena lista dr Dejana Žujovića 8

Proglašena lista dr Dejana Žujovića

Gradska izborna komisija (GIK) saopštila je danas da je usvojila rešenje o proglašenju izborne liste broj 4 Grupa građana - Zeleni Beograd - Kad ako ne sad - Dr Dejan Žujović za beogradske izbore 2. juna.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.