Nikola Dašić Luftika novi gradonačlenik Kragujevca

Naprednjaci u Kragujevcu ubedljivo pobedili na republičkim i na lokalnim izborima

Ostavite komentar


  1. Jos da nam asfaltira ulicu, Martina Lutera Kinga, koja pritom nikada nije asfaltirsna dugacka je 1 kilometar.

      1. Novinar Zoran Radovanovic je i ovim tekstom jos jednom pokazao da je daleko ispod renomea vaseg stampanog i elektronskog medija.

  2. Kako nadimak ume sve da govori o čoveku – Luftika! U to ime, Verko nije nikakav Čajetinac, kako njegov fan, a vaš novinar želi da ga predstavi, već Lamela, zbog svoje „ljubavi“ prema „posedovanju“ istih dok je radio i Zastavi!

  3. Nebitno je ko se kako zove. Bitno je da niko nije nastupio sa kadrovima nego su se svi reklamirali kao političari , koji kao sve znaju a u stvari ne razumeju se u ništa. Ovo nisu izbori na kojima se bira gradonačelnik Kragujevca, jer Dašić nikada ne bi prošao kao neko ko se učlanio da bi imao veliku platu u državnoj firmi. Nepoznat u svojoj struci i bez iskustva u rukovodjenju gradom, sem što je učestvovao u nameštanju hapšenja u Direkciji za urbanizam i sladio se sa tom promenom koja ga je sada dovela do mesta gde jeste. Manipulator i potuljeni primitivni političar, koji preti na nivou predsednika MZ kako su ga i snimili da preti jednoj ženi da će izgubiti posao ako ne glasa za njega. Najgora vrsta političara, koji se u sve petlja a u ništa se ne razume ! Jedini ozbiljan posao kojim će se baviti je da sačuva šeme za provizije koje je utabao njegov kum Radomir inače takodje muljator i neznalica prve vrste !!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.