Nikola Krstić (pokret Tvrđava): "Mala Krsna" se dešava u svakom gradu u Srbiji u kojem nema izbora 1Foto: N1

Koordinator smederevskog pokreta Tvrđava Nikola Krstić izjavio je večeras da se preseljenja birača, (poput nedavnog iz sela Mala Krsna kod Smedereva za Beograd), dešavaju u svakom gradu u Srbiji u kojem se ne održavaju lokalni izbori.

On je za televiziju N1 naveo da je „već počela krađa izbora“ i dodao da slučaj iz Male Krsne nije prvi put da se ljudi iz kolektivnog centra za raseljene sa Kosova i Metohije vode za Beograd.

„Poručio bih opoziciji da ovo nije borba za Beograd, ovo je borba za Srbiju. Imamo u 70 gradova i opština izbore, moramo malo da stavimo i njih u fokus. Izbori u Smederevu su prošli i nikom ništa“, kazao je Krstić.

Govoreći o organizatorima preseljenja birača, Krstić je kazao da su njegova saznanja da je u sve umešana i gradonačelnica Smedereva Jasmina Vojinović.

On smatra i da muškarci koje su snimljeni kako voze ljude iz Male Krsne u Beograd, pod nadimcima „Zeza“ i „Carina“, nisu mogli da budu organizatori, već navodi da su oni operativci.

„Oni su na niskom nivou u SNS, obični članovi. Sada kada smo saznali ko je sproveo, moramo da vidimo ko je organizovao… Mi koji živimo u Smederevu znamo da se ništa ne dešava bez ‘amina’ gradonačelnice, kao što znamo da ona sluša partijske direktive iz drugih gradova preko Dunava“, kazao je Krstić.

Prema njegovim rečima, sve je u javnost procurelo zbog „postojanja više struja u SNS, koji je sam sebi najveći neprijatelj“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari