Nikolić: Odlični odnosi Srbije i Crne Gore

Ostavite komentar


  1. Srpski lideri u cg se hapse, srpski jezik proteruje iz institucija, srpska crkva pod konstantnim pritiskom, cg priznaje Kosovo. . . Stvarno nikad bolji odnosi!

  2. Jel““ ja nedje čuh il““ mi se učini da će biti zabranjen ulaz crnogorskih kriminalaca u Srbiju?!?

  3. Ovaj dodje kod nas na svoju slavu, kod nas srba običaj je da se za svoju slavu dočekuju gosti kod svoje kuće a ne da se na taj dan ide drugom u goste!

  4. Mislim da većih podvlakača i uvlakača od Vučića i Nikolića nema! Podvlače se svima, pogotovo strancima pa čak i Albancima iz Albanije i Šiptarima sa Kosova, nekim ratnim zločincima (npr. Tačiju i Bleru, Amerima itd.). Sada su počeli i podvlačenje Milu Đukanoviću i njegovima koji su kada god su mogli i gde su mogli, Srbiji udarili nož u leđa. (Priznavanje Kosova kao države, podrška pristupu Kosova međunarodnim institucijama, pristupom NATO paktu dovešće NATO trupe na srpke granice itd.) A opravdano je pitanje, šta sve to nama Srbima treba? Umesto da peispitamo boravak mnogih crnogorskih državljana na našoj teritoriji, besplatne studije Crnogorcima na našim univerzitetima i sve druge kontakte, i svesti ih na minimum, ovi se ubiše od podvlačenja i uvlačenja! Njonje izdajničke! Umesto onoga "oko za oko, zub za zub" ovima će još malo iz stranih guz..a vireti samo još cipele!

  5. Crna Gora je priznala otcepljenje južne srpske pokrajine KiM, tzv Nezavisno Kosovo. Pa kako je onda moguće da su naši odnosi odlični kada je to po svim uzansamo neprijateljski akt prema teritorijalnom integritetu Srbije? Ako Predsednik Srbije to prenebegava onda to znači samo jedno. I za njega je Kosovo inostranstvo.

  6. Nikolicu, Nikolicu: ako su odnosi izmedju Crne Gore i Srbije ““odlicni““ onda si i ti odlican!
    Blago Srbima i srpskoj drzavi!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.