Jankov: Nisu nasilnici kao što ih prikazuju

Podška uhapšenim Zrenjanincima

Ostavite komentar


  1. Gledao sam direktan prenos na TV Šabac i video tu dvojicu mladića, čitavo vreme su bili po strani i nije istina da su bilo kome pretili.
    Nisam mogao pretpostaviti da ima ljudi koji bi unesrećili drugog čoveka samo zbog politike i političkog spinovanja.
    Znao sam da nacionalisti ne vole svoj narod, oni vole samo sebe, ali da toliko mogu mrzeti i druge sunarodnike nisam znao.

    1. Oni su svaki put ucesnici protesta u Beogradu, uvek sa nekim novim kostimima i rekvizitima……pravi performansi. Uvek raspolozeni, uvek spremni da se sa njima fotografise svako ko zeli uspomenu, cak i da razmene par recenica. Nemaju veze sa nasiljem.

  2. Ma njih su ONI zatvorili zbog one pesme „SUSKE SAM SUSKE(AV) ZAK0PAO POD KRUSKE“, kakva testera ona i onako nije bila u funkciji, jer se u „RTS ovlazio koaksijalni kabl“, iako te veceri nije padala kisa.

  3. Ma samo vam se cini.Ono sto su pricali da ne sme da se radi dok su bili na vlasti bas su lepo demonstrirali pa jos hoce da sakriju.

  4. Predvodnici su ih bas lepo udesili. Zalagali su se da se takvo huliganisanje kaznjava za vreme njihove vlasti a sada su oni ti koji se huliganisu.

    1. Nikoletka, Ana, Caca, Ceca, Peca, Drca, Prca i naravno Džej. Je.o vas bunker koji vas sve sastavi, botovski retardi.

    2. Ana, pametnija si kada ćutiš. Ko je koga udesio. Ovo su odrasli ljudi, obrazovani i veoma inteligentni. Njihov humor, ti i ne možeš da razumeš, jer si BOT. SNS BOT. Prema tgome pali, mala. Još malo lupetaj po portalima, a onda, stiže proleće, uredjenje parkova, pranje ulica, društveno koristan rad.Mi vas nećemo u zatvor, ako ste ispravni što se zakona tiče, a ovo drugo, to vas čeka pa čeka. nema sendviča, sve ste pozobali.

  5. Ako su hteli performans, sto nisu nosili maketu testere nego pravu stvar. Kako bi vama bilo da vam neko upadne na radno mesto sa fantomkom i testerom? Je l’ bi vam prvo na pamet pao performanse ili gde da se sakrijete?

  6. Pitanje za „objektini i nezavisni“ portal DANAS,zašto ne objavljijete moje komentare? Unapred HVALA!

  7. Gluvom šaptat,slepom namigivat i retardiranim botovima objašnjavat ,je čisto gubljenje vremena.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 9

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.