Nogo: Politička eliminacija unutar Dveri nezgodnog rivala

Disciplinska komisija Dveri izbacila Srđana Noga iz stranke

Ostavite komentar


  1. Boško Obradović me podseća na Vučića iz mlađih dana, odnosno Vučića pre dolaska na vlast. Galama i populističke priče bez osnova.

  2. Zelim da porucim Nogu Srdjanu da isto to rade i u Narodnoj stranci *izkljucuju clanove bez disciplinskog postupka-cista kaubojstina). Imam konkretan primer i dokaze. Ukoliko imenovani zeli detalje, redakciji poznat e-majl.

  3. a što nisi zatražio smenu boška unutar organa stranke. boško se jeste promenio žestoko ali nije se promenio juče nego već par godina. ne tebi je bitno da baš sada praviš razdor u stranci i da daješ gorivo diktatorovim medijima. Srami se Nogo, a ovim naivcima što ti drže stranu poručujem da samo isprate gde će se Nogo „uhlebiti“ za par meseci.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.