Nogo saslušan u tužilaštvu, brani se sa slobode

Ostavite komentar


  1. SVE JE URADIO U PONEDELJAK DA NE STIGNR DO SKUPTINE I DA GA UHAPSE. PROVALJEN JE

  2. Nogo, Bijin AV maneken za zamlacivanje javnosti i uspesne provokacije na skupovima visokog rizika koje se po obicaju zavrsavaju batinanjem mirnih gradjana. Nogo i drugi provokatori za njihov vrli AV bija rad moraju odgovarati u Slobodnoj Srbiji.

  3. Ne znam sta se desava sa narodom u Srbiji, ali mi mnogo togaq nije jasno, pa zato moram da iznesem svoje misljenje veoma glasno.

    Ako to neko hoce i zeli da cuje, a da ne pridikuje, kako nas ujedaju guje, a spremaju se velike oluje, na politickoj sceni, a u sve jednog coveka seni.

    U moje vreme, kad nam je radjalo seme, nismo imali ovoliko breme, na plecima da nosimo, a da se time ponosimo, kao sto to sada rade, pa zaglupljuju i stare i mlade.

    Kazu da nista nije mogo, da uradi gospodin Nogo. Ali je uspeo, da objavi na vreme, koje ce pored Skupstine biti teme: Prvo da se nabave decije puske i boje u plastici u vidu kruske; i pracke moze, samo da se sloze, da iz njih bacaju paradaz i jaja, mogu, a narocito bajata, jos od maja.

    Al ga na vreme skemba furija, da ne bi mirisala njegova tursija, da ne bi mamili, delegate, one, poput jaja, stare, bajate.

    Ipak mi nesto ne stima, kao da Nogo objavljuje svima pa i njima, kako bi imali snage, da primene kazne blage, narocito prema njemu, jer ih je na vreme obavestio o svemu.

    Ne znam kako da se izrazim, a da se ne zarazim, i upadnem u zamku, a da se posle hvatam za slamku, kako nisam nikome kriv, jedino zato sto sam ziv.

    Vidim, nisam slep, da svako ima rep, i da uticaja nema masa, jer neko zna i ume da zatalasa. Da plivam ne znam, al znam sta znam.

    Da se zbace stari, samosvojni, veciti vladari, a da im se ogadi politika, za sva vremena, a mi zbacimo bremena, samo kad ustane kuka i motika.

    To vam je uvek bilo tako, pa neka shvati svako, onako ili ovako.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.