Novaković: Branićemo SPENS još jače 1Foto: Narodna stranka

Narodna stranka nastavila je i ovog vikenda u Novom Sadu akciju „Ko ruši SPENS, ruši Novi Sad“, koju je svojim potpisima podržao veliki broj Novosađana, navodi se u saopštenju te stranke.

Akciju su, između ostalih, podržali i bivši predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić, poslanica Skupštine Vojvodine Katica Bengin, potpredsednik vojvođanskog parlamenta Ivan Stijepović i poznati novinar Duško Bogdanović.

Poverenik Narodne stranke za Novi Sad Borislav Novaković izjavio je da će ta stranka još jače nastaviti da se bori protiv namere režima da sruši SPENS i stadion FK Vojvodine, uprkos brutalnim napadima SNS jurišnika.

„Veliki broj potpisa građana za našu peticiju protiv rušenja SPENS-a pokazuje da smo na pravom putu. Bahatost i primitivizam SNS jurišnika nije pokolebala ni Narodnu stranku ni Novosađane“, rekao je Novaković, koji je i bivši gradonačelnik Novog Sada.

Novaković je istakao da SNS batinaši, koji su nedavno pokušali da spreče potpisivanje peticije, nisu obrukali samo sebe, nego su poslali i ružnu sliku iz Novog Sada.

„To nije Novi Sad. Zato ćemo nastaviti borbu protiv odluke protiv odluke formalnog gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića i stvarnog gradonačelnika Andreja Vučića da sruše SPENS i stadion FK Vojvodine. Samo, ovog puta, još žešće i intenzivije“, rekao je Novaković.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari