Novaković: Branićemo SPENS još jače

Ostavite komentar


  1. Spens je bilo prvo mesto koje sam posetila kada sam pre 22 god dosla iz provincije u Ns.Spens je tradicija i dusa Novog Sada

  2. Spens je građevina koja simbolizuje Novi Sad,a njegova isplativost zavisi samo od onih koji upravljaju njim.A kao što je poznato u upravi su partijski drugovi naravno nesposobni i nezainteresovani jer njihove pozicije ne zavise od uspešnosti rada SPENS-a,već od poslušnosti partiji.I dok god je tako SPENS će biti nerentabilan.Naravno nije zanemarljiv finansijski efekat prodaje građevinskog zemljišta kako za grad tako i za pojedince koje bi se oslobodilo rušenjem stadiona Vojvodine i samog SPENS-a Što bi rekaoŠojić ne moram biti ceo mandat na vlasti dovoljno je i godinu dana,pa sami izračunajet šta sve može da se uradi za 5 godina.

  3. Spens nisu samo lokali. Gde će biti koncerti? Srušiti onakav bazen, klizalište i sportske sale je neshvatljivo. Hajde sagradite nešto slično, a ne dirajte SPENS.

  4. Borite se svim silama protiv terora koju sprovodi bagra Srpske napredne Stranke.Nedajte Novi Sad .Beograd je rasturen i uništen.Budite složni i borite se da saćuvate dostojanstvo Vojvodine i vas Vojvođana .

  5. Nije u pitanju samo građevinsko zemlište. Veći je problem što su u pitanju sportski tereni. Podsećam po zakonu je regulisano da u blizini objekata gde su sportske priredbe u toku i, ao se ne varam, dva sata pre početka sportskog događaja ne sme se prodavati nikakva alkoholna pića. Verovatno su pri sklapanju „kvalitetnog“ ugovora sa investitorom promenade obećali da će ukloniti sportske objekte kako isti nebi smetali trgovinama, kafićima i restoranima u promenadi. Ne zaboravite oteli su aerodrom u Nišu da bi omogućili profit Francuzima na aerodromu Beograd.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.