Novaković: Promenada gori – Vučević se češlja

Ostavite komentar


  1. Kriminal je postojao i u predhodnim kao i u sadašnjoj gradskoj vlasti.Nažalost najviše su a i sada trpe obični građani.Ono sa ćime se najčešće sreću obični ljudi je korupcija.SNS je na vlast došao kritikujuči i ukazujuči na nepravilnosti prošlih vlasti koje sada i sami čine.Struktura SNS-a se promenila velikim brojem „preletača“ koji su samo nastavili da se ponašaju kao i ranije.Stvari se mogu promeniti samo ako SNS nađe snage da se sredi iznutra inače nam slede iskustva iz ranijih vremena.

    1. Takav bezobrazluk i javasluk od strane Promenade jos nije vidjen, nije mi samo jasno kako im je dozvoljeno da toliko dugo rade bez dozvole kada svi ostali moraju da dobiju dozvolu pre otvaranja.
      Iako to sve znaju oni se i dalje ponašaju kako se ponašaju i privlace pažnju javnosti umesto da cute i rade kako rade, oni fakturisu kao da se najnormalnije radi.

  2. Kakve veze ima Grad Novi Sad i vlast sa time što investitor nije ishodovao Upotrebnu dozvolu? Ni su podneli ni zahtev, a kamo li obezbedili dokumentaciju. Jedino ako mislite da to treba Grad da uradi umesto njih. Drugo, zemljište je kupljeno na licitaciji,po principu ko ponudi više i niko nije branio domaćim investitorima da licitiraju. Uz dužno poštovanje i žaljenje zbog situacije u kojoj se nalaze,svi ti zakupci su sami pohrlili da zaključe ugovore za te lokale,dok je objekat još bio u izgradnji i niko nije zaštitio sebe nekom klauzulom za slučaj da investitor-zakupodavac ne pribavi Upotrebnu dozvolu u roku.
    Novaković niti je objektivan,niti informisan. Nadam se da će novinari biti pametniji.

    1. SNS Vlast u N.Sadu je dala tzv.privremenu upotrebnu dozvolu.Pišite o nečemu kad znate, a izdavanje ovakve privremene dozvole za ovakav objekat nije neka zafrkancija već ozbiljna neodgovornost.O tome da Promenada naplaćuje kirije u vanrednom stanju naravno da je bezobrazluk.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.