Novi gradonačelnici Leposavića i Severne Mitrovice traže da se počne sa plaćanjem struje

Ostavite komentar


  1. Srbi sa Kosova ne plaćaju struju ? Nemoguće , šta pričate! Oni nisu čuli do sada da to treba da se plati , majka Srbija je to plaćala sve do sada! E od sada , moraćete da platite i ne samo struju . PLAĆA se i voda i komunalije i POREZ ! Tako su naša BRAĆA SRBI navokli već 50 godina, samo kukaju , a sa druge strane prodaju svoju imovinu Albancima i kupuju u Srbijj nekretnine, i naravno uzimaju jiš i kosovski dodatak , dupla plata itd ! Dokle više ?

  2. Ne plaćaju struju ljudi zato sto su totalno obespravljeni i ne uzivaju pravo slobode kretanja, i druga prava poput prava na imovinu itd. Da ne pominjemo da na Kosmetu sami Albanci nisu placali struju ni za vreme Miloševićeva a ni posle. Uostalom, Albanci u Srbiji ne placaju struju jer obicno imaju neovlašćene priključke i EPS ave to vodi kao gubitak na mreži.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.