Novo istraživanje: Ko je kako stajao od mogućih predsedničkih kandidata

Ostavite komentar


  1. Udaviste vise sa tim analizama. Sta me briga ko je kakav rejting imao u istrazivanjima. Na kraju krajeva, bitnije je ko stane iza nekog kandidata nego ko je sam kandidat, pogotovo kad je u pitanju funkcija predsednika za cije nadleznosti i ovlascenja se nadam da ce se, posle izbora, vratiti u okvire ustava.

  2. Razumljivo je da prof Zec i adv Prelevic bolje stoje jer su manje bili politicki involvirani. Kandidat gen Ponos je znacajnije bio prisutan u ovom blatu i vec je prosao kroz toplog zeca dela medija.
    Kao ex vojnik, smirena i harmonizovana licnost moze da izdrzi linc koji sleduje i treba ga podrzati. Prvi korak je da prestane licitacija o procentima podrske.

  3. Želite da nam kažete da 1200 nasumično izabranih ljudi u Srbiji uopšte zna ko je Profesor Zec, i da znaju šta radi, čime se bavi, i koji su njegovi kvaliteti? Mora da se šalite!

  4. Želiš da Vučić ima podršku 50+ pozivaš manje školovane,manje obrazovane,export-import…..
    ako želiš da Vučić stoji loše pozoveš pismene,obrazovane,samostalne….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.