Nuland: Ulagali u Kosovo 20 godina

Ostavite komentar


  1. "Želimo da mladi imaju priliku za razvoj."…Tačno tako. Na Kosovu je povećan radikalizam proporcionalno pomoći. Tako ste svuda u svetu pospešivali "napredak".

  2. Jugoslavija je ulagala u Kosovo 50 hodina, a onda ste dosli vi, gangsteri iz SAD, i oteli sve, cineci zlocine nad Srbima. Napredak Kosova je prazne prica, demokratija i ljudska prava su laz i prevara u koje veruju samo oni koji ne znaju istinu.

  3. Zašto im ne ponudite da se svi presele kod vas u USA? Lepo vama,a nama još lepše…

  4. GOSPODJO NULAND TO POSTO STE VI DOSSLI U SRBIJU NEMA OVDE *NIJE OVO 1999ta.IDITE KUCI RUSI SU NASA VERA ,AJD ZDRAVO ,G VUCICU VODITE RACUNA STA OBECAVATE NISTE NEZAMENJIVI.

  5. Ček, ček, kako to ulažu u nezavisnost Kosova 20 godina? Pa sad je 2016-ta, to znači da su krenuli 1996-te. Interesantno. Baš bi bilo dobro da to malo detaljnije objasni tokom posete.

  6. @ rodoljub
    Da su pare, "za Kosovo", iz cele SFRJ, stizale na Kosovo, sigurno bi bilo razvijenije!!! Kao i "za vreme Miloševića", "stigle" do Karića, a ovaj vratio u Beograd, u "063"!
    Za vreme DS, oko 1 mio eura, mesečno, Čovićevoj komisiji, ili, kako se već zvalo, sa puno pitanja i nepoznanica!?
    Pozdrav iz Banata!

  7. Mozda ste ulagali u izdajnike koji treba da promene ustav da bi se brisalo Kosovo, ali ste se prevarili. Ovaj narod vecno pamti i prezire izdajnike.Niko to ne sme da uradi jer zna sta mu sleduje.

  8. Ma docice i pakosnima zuta minuta.
    Netreba tuge otimati i prisvajati.
    Trebalo je uticati da se narod zblizava a ne odvajati ga i graditi granice .
    Jednoga dana sve ce nestati ,zato sto nece ni trebati ,jer stanovnistvo na ovoi planeti ce se smanjiti .

  9. Meni je najviše zasmetala atmosfera koja je vladala prilikom posete. Svi razvalili usta od uva do uva. U najmanju ruku kao da se slavi Noletova titula na Rolan Garosu. A i ova slika koju ste stavili nije primerena osobi i kontekstu u kojem je došla u Srbiju. Najmanje što treba da uradimo je da budemo "ladni".

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.