Obradović pitao premijerku: Da li vam treba odobrenje od Kristofera Hila da organizujete izbore? 1Foto: FoNet/ Milica Vučković

Lider Dveri Boško Obradović upitao je na današnjoj sednici Skupštine Srbije premijerku Srbije Anu Brnabić zašto još uvek nije podnela ostavku, kao i zašto se ne ide na vanredne izbore.

On je optužio aktuelnu vlast da je „direktno kriva za negativnu selekciju u našem društvu, te za korumpirane, bahate i nestručne partijske direktore na najvišim funkcijama , ali i za forsiranje medija sa nenormalnim i nemoralnim sadržajem“.

„Gde je Vaša ostavka? Zar vi niste najavili pre 15 dana ostavku? Koga više zamajavate? Gde je Vaša odgovornost“, upitao je Obradović i dodao da nema drugog izlaska iz ove političke krize sem ostavke predsednika Srbije i predsednice Vlade Srbije.

„Jedino razumno demokratsko i mirno rešenje jesu vanredni izbori na svim nivoima. Zašto se toga plašite? Zašto ne idemo na izbore? Da li vam treba odobrenje od (američkog ambasadora) Kristofera Hila? Znači ima neko ko ne dozvoljava da organizujete izbore dok ne primenite francusko-nemački sporazum o Kosovu. Ima nekog ko vam brani da organizujete izbore“, rekao je Obradović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari