Obućina: Zašto Đilas nije u zatvoru kada već devet godina govore da je lopov 1Foto: Printscreen/NewsmaxAdria

Urednica Newsmax Adria Jelena Obućina zapitala je danas zašto predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas nije u zatvoru, ocenivši da se što se verovatno pitaju i građani Srbije s obzirom da predstavnici vlasti već devet godina govore o tome da je lider SSP lopov.

Ukoliko nije – ovo je jedan strašan manir obračuna sa političkim protivnikom, koji je na izvestan način postao „normalan“. Nije normalno da nekoga svakodnevno držite na naslovnim stranama, da prolazi hajku i iz svakog centra moći i da se ništa ne dešava, istakla je Obućina u gostovanju na televiziji N1.

Ona je ukazala i kako je moguće da smo mi tek sada shvatili da Večernje novosti imaju svoj novinarski istraživački tim, a da nam prethodno sam predsednik Srbije Aleksandar Vučić iz Bahreina objasnio „da ćemo to čitati kroz dan, dva, pet, koliko je prošlo“.

Na pitanje zašto baš Novosti da objave, a ne Informer, Kurir, Obućina je rekla da je trebalo „za nijansu da bude ozbiljnije“ i da ne bude do te mere „uobičajeno providno, da to rade ovi koji služe za plasiranje“, a da će vrhunac biti kad to bude počela da radi i Politika.

Ona smatra da je pametno što je na kraju predsednik SSP u četvrtak rekao da neće više na to da odgovara, da postoji sud i da ima kako se to rešava,.

Predstavnici vlasti već devet godina govore o tome da je Đilas lopov, a on, s druge strane, nema nikakvu funkciju, šta njega štiti? Prema tome, nemojte nam prodavati tu jeftinu priču, zaključila je Obućina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari