Obućina: Zašto Đilas nije u zatvoru kada već devet godina govore da je lopov

Ostavite komentar


  1. Kao i uvek dosledna, nepokolebljiva, razložna i tačna – Jelena Obućina.

  2. Retoričko pitanje! Ali, ja ću ipak odgovoriti gospođi Obućini drugim pitanjem. Da li je nevin svako za koga se ne dokaže da je kriv?

  3. Pa normalno, da je nevin svako, za koga se ne dokaže da je kriv. Naprotiv, krivi su oni, koji bez ikakvog dokaza blate bilo koga.

  4. Tužite ga već jednom za utaju poreze i pranje para kada već imate dokaze, ovako nas samo zamajavate usred već ne znam kojeg po redu epidemijskog peak-a korone

  5. Niti postoji ko da ga proceduira, jer tuzilastvo ne radi i gomila predmete, niti ima ko da mu presudi, jer sudije odavno stscljsju licni iznad takonskog interesa. U drzavi koja je duvoko kriminalizovana postenim Djilasima, saradnicima iz plemena Vucic, Seseljima i ostalim bosanskim otpadom, nijr moguce presuditi politicki i imovinski kriminal Djilasa, Vucica, Mihajlovic, Dacica, Vulina i slicnih koji ih okruzuju, ps je to razlog sto bosanski inzenjer ne odfovora, nego predlaze predsednika i gradonacelnike, jer se tako prrko istoga najlakse propira novac kriminalnog i bez porekla.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.