Od Karića do Milana Radoičića – Vučićevi saradnici na udaru sankcija EU i SAD

Sve više srpskih političara i biznismena povezanih sa naprednjačkim režimom na listama kaznenih mera

Ostavite komentar


  1. Bravo za EU, kad ne moze Srbija da se otkaci ruskih placenika ,Zapad ce to uraditi za nas, pocetak kraja ruske okupacije Srbije koja traje vise od 3. decenije.

  2. Bogoljub Karić, biznismen koji se obogatio u vreme Slobodana Miloševića raznim prevarama, a na račun građana Srbije. Običan šljam!

  3. Sve su to reciklirani tipovi iz devedesetih … kao što je i Vučić.

  4. Da li bi novinari mogli da istraže na osnovu čega ovaj muljator koristi diplomatski pasoš Srbije?

  5. Kako to mislite jedini na planeti sedi na dve stolice? Sta onda radi recimo Turska? Možda je pravilnije reći jedini od malih sedi na dve stolice.

  6. Kad mu kazne za razne malverzacije zastarese,prodje 10 godina,a on se kao “ posten covek“ vrati u Srbiju

  7. Malo je stranačkih lidera u Srbiji koji su čisti. Većini treba suditi za korupciju, zloupotrebu položaja, pljaćku, itd. U Srbiji preovladjuje kriminogeni mentalitet. Jedini spas je da ova zemlja postane protektorat Zapada.

  8. Samo stežite! Jednog po jednog, do onog poslednjeg na listi.

  9. Bogoljube, ala lazeeees? Na tv Kurir govorio si pre nekoliko dana kako gradis 18 hiljada kvadrata u Nigeriji i da si se sa porodicom opredelio za gradjevinarstvo, koje ti bas lezi? Crni Bogoljube, cccc?

  10. Naš kako ga zovete GLAVNI PUT može biti samo naš ZADNJI PUT. Zlo koje je na zapadu i koje ide ka nama biće uništeno vrlo brzo.

Ostavite komentar


Politika

U javnosti prepoznatljiv kao negator genocida u Srebrenici: Ko je Dejan Ristić, novi ministar za informisanje? 10

U javnosti prepoznatljiv kao negator genocida u Srebrenici: Ko je Dejan Ristić, novi ministar za informisanje?

U vremenu u kojem najveći deo političkog života u Srbiji trenutno obeležava navodna „neverovatna“ borba režima Aleksandra Vučića protiv izglasavanja rezolucije o Srebrenici u Ujedinjenim nacijama, u kojoj se, između ostalog, osuđuje negiranje genocida nad Bošnjacima 1995. godine u Potočarima u javnom prostoru, režim Aleksandra Vučića, imenovao je Dejana Ristića, direktora Muzeja žrtava genocida (koji se ne bavi srebreničkim, već pretežno onim NDH nad Srbima u Drugom svetskom ratu) za ministra informisanja, a samim tim i svojevrsnog kontrolora narativa u ovdašnjem javnom prostoru.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.