Odalović: Dijalog nije farsa

Ostavite komentar


  1. Nismo vas nesto culi kada je u Libiji likvidiran ambasador Potezica a niste ga povukli natrag nakon pogibije dvoje slubenika ambasade ? Koji i kakav vas je to sad svrab naterao da se oglasavate i negirate farsu koja to zapravo jeste ? Sumnja se u etiku vasih namera.

  2. @Jovan
    Kakva etika ? Nju političari nemaju. Zoran Đinđić se vrlo jasno i glasno odredio prema moralu u politici i zbog toga sam ga jasno i glasno poštovao.

  3. Mi iz ustanove DONJA TOPONICA, još nismo dobili poziv za dijalog,za razliku od ovih iz LAZE LAZAREVICA,koji su dobili poziv.Jedino ako ima veze to što su poziv dobili samo oni sa F odelenja

  4. Osećam da ovde prolaze komentari onih koji ne žele da se kosmetski Gordijev čvor najzad reši. Ipak i dalje ću iznositi moje stavove i predloge i sugestije i kao Pontije Pilat oprati ruke, a na vama je da makar oko ovog pitanja postignemo nacionalni konsenzus.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.