Odbijaju da se legitimišu, policija ne zna ko su

* Kako se navodi u pisanom odgovoru u koji je Danas imao uvid, spisak dokumenata koje je Tužilaštvo prikupilo u vezi sa ovim slučajem ne može da bude dostavljen, jer kako piše: Tužilaštvo ih ne poseduje
Više javno tužilaštvo u Beogradu neće reagovati na pojavljivanje "lažnih policajaca" na protestu "Ne da(vi)mo Beograd"

Ostavite komentar


  1. Šta je bilo, bilo je…neće više biti podrške US ambasade niti Soroševih para koje sada ostaju u Americi nekim njihovim žutim patkama…U svakom slučaju lep pokušaj pretvaranja Beogradskog komunalnog problema u nacionalni skandal ali ipak nedovoljno da se svima izbriše pamćenje i zdrav razum da ne bi znali ko i zašto stoji iza toga….Dakle:
    Pliva patka preko Save,
    nosi pismo na vrh glave,
    i u utom pismu Soroš piše,
    ne volim te više…

  2. Znači brate,oni (fašisički sa-službe) su svuda oko nas,pa i u "tužilaštvu" i mogu da nam du.aju ,sad i ubuduće,počeće da se legitimišu na drugi način,da ne misle da su svemogući,mladi napaljenci naprdnjački !!!

  3. Svako mora da da na uvid legitimaciju policiji ukoliko ako im zatraži policija jer oni imaju pravo da legitimišu i provere svako sumnjivo lice.

  4. A mene, na Dan Bezbednosti, ako se sete sete, a ako ne, nikom ništa. To je bila moja dužnost, da radim.

  5. Kompletni idioti su se toliko osilili da su, naočigled policije, poskidali fantomke. Šta je sledeće, premlaćivanje po ulicama, preki sudovi, tenkovi i topovi… Zvuči poznato?

  6. Policijska drzava i privatni zatvor koji od Srbije pokusava da napravi Aleksandar Vucic i njegova sekta nece moci da izbegne sud u buducnosti. Ni botovi, ni delivery units, ni sve lazi i obmane koje ovaj bahati rezim pokusava svakog dana na gradjanima Srbije nece zaustaviti nase proteste i zelju za slobodom i demokratijom.

  7. Odlično, ajde sad svi da se pravimo da ne znamo ko su, a inače cela Srbija vrlo dobro zna za koga rade i šta im je bio zadatak. Jedino se nadam da su ta lica dobila makar dva sendviča za taj posao, stvarno su zaslužili.

  8. [email protected] vidi se da zivis u "pravnoj" drzavi Srbiji.U "propaloj" Americi niko ti ne sme traziti licnu kartu (legitimisati), ne sme zaustaviti u saobracaju sve dik ne pogresis, a i tad ti prvo mora reci razlog legitimisanja ili zaustavljanja.

  9. Kakvo legitimisaje, to je povreda privatnosti , ličnih sloboda i prava, neka intervenišu Janković i Šabič i zaštite ta lica, nema lične karte ni policiji, nisu ništa loše učinili, a Jankviuć i Šabić su sa talentom da pročiutaju na čelu ko je ko i da li je kriminalac, prevarant…njima lična karta ne treba.

  10. Legitimisanje ljudi po nećijem zahtevu a da ta lica nisu ništa loše učinila je kršenje sloboda i prava gradjana, to nije problem policije ni Inicijative-

  11. Ksenijin opis dogadjaja je konfuzan, da je bilo osnova za gonjenje Vise javno tuzilastvo bi tako postupilo.

  12. Nedopustivo je ponašanje razularene mase bez ikakve legitimacije. Smatram da bi trebalo uvesti rigorozne kaznene mere za takva ponašanja.

  13. Ovo je ozbiljna tema, a u samo jednom pasusu postoji više dilema – je li policijski inspektor Aleksandra Krstić, Aleksandar Krstić ili pak Kostić?

  14. Samo Uniforma može d adobije lićnu kartu na uvid, uniformu sam nosio uniformu poštujem. Ostali mogu na traženje LK da dobiju srednji prst, ili ako budu osorniji i po tamburi.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.