Odgovor na intervju Vide Ognjenović i Dragoslava Šumarca Dušanu Dinčiću

Ostavite komentar


  1. jos ove da oterate i konacno da se DS ocisti. Dakle, Vida Ognjenović, DragoslavaŠumarac i njihova struja treba da lete iz stranke.

    1. Odgovor pravog demokrate! 🙂 Nastavak je trebao da bude i onda(posle teranja) mozete zaista da na vlasti nasledite Vucica. Samo tako ociscena DS nema vise 1% podrske, iako je Lutovac 2 god. predsednik. Ali to nema veze, ciscenje je bitno, cak i kada su cistacice potpuno nekvalifikovane….

      1. Zbog njih, koji se bune, jer više neće biti na državnoj „sisi“ smo, na tih, kako ti kažeš 1%, a ti baš njih podržavaš, znači i ti ćeš u paketu sa njima. Koliko ste vi bili „kvalifikovan“, videlo se 4. marta 2018. Iz tebe izbija baš neki veliki bes ili zlo, ne znam više ni sam! Sve najbolje ti želim!

  2. Gde je u svemu ovome najstariji i najiskusniji borac za demokratiju D.Micunovic?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.