Olenik: Krivična prijava protiv Vulina zbog uvreda na račun Hrvatske

Ostavite komentar


  1. Takvo ponasanje jednog ministra moze samo u zemlji dje vlada Vučić

  2. Bravo za njega. A onda nek tuži i svakog ko, recimo, čini krivično delo uvrede svake druge zemlje. Eto Rusija, na primer.

  3. Gospodine zasto ne napisete krivicnu prijavi hrvatima Koji su zabranili ulazak u Jasenovac…

  4. Tako treba Vuline,dosta vise da se sa Srbijom izivljavaju,a ovaj O.prvo da razmisli sta je rekao a drugo prijava i zatvor istog momenta jer podrzava drzavu koja je vrsila zverstva i ubistva i genocid nad Srpskim i drugim narodima i u danasnje vreme.Odmah ga ugapsiti…

  5. Dajte ljudi, sklonite ovog dok jos nije kasno. On je vise naneo stete Srbiji nego bilo ko, zbog njega i njemu slicnih drzava Srbija ima takav „ugled“ u svetu i dozivljavaju nas kao da smo svi mi Srbi zapravo Vulivi.

  6. Bruka za advokatsku profesiju.Mogao bi i ti kolega da dobijes prijavu za svoj podrivacki itd angazman pa da vidis kad zuji…

  7. Da ti možda nisi od onih kako ih nazivaju “ šestokolonaši“?! Izjave i dela ti liče na izdajnička!Ti braniš ministru svoje zemlje da brani institucije svoje zemlje? Odakle si ti?! Odavde nisi!

  8. Vulin nije za sud, nego za bolnicu! Čovek je bolestan, a Vi ste g. Olenik đavolji advokat. Naravno, ne zbog ovoga, nego zato što se prodaješ!!!!

  9. Ovaj lik je uvek nekako na supratnoj strani Srbije. Prezirem Vulina Ali ovaj lik je jos gori

  10. Pa sta se to njega tice! Brine za ugled Hrvatske? Ma ajte, koji ugled?

  11. Ovo je izgleda udario junak na junaka. Kakav će to ljuti boj biti. A obojica beskrajno simpatični !

  12. Читам коментаре неписмених Вулинових ботова, па се питам да ли знају да је тај бивши министар управо прекршио међународно право, део који је везан за дипломатско особље? При том, не знају правопис српског језика, а још успут- не знају да Вулин није више министар, него министар у техничкој Влади, која је распуштена одавно… а време тече по Уставу да се формира нова Влада, после избора 3.4. ове године… а није.

  13. Oleniče, jel ti i to sudija Mira Ilić rekla da uradiš, kao ono za Petrovačku? Sad će ona i za predmet Belivuk da te instruiše da malo truješ.

  14. Slažem se da je preterao u iskrenosti, ali se pitam ko je gospodin Olenik? Ako mu Srbija nije dobra, možda bi trebao da potraži svoju sreću na drugom mestu… recimo u Hrvatskoj?!

  15. Sud će ga osloboditi kao mentalnu bolesnu osobu, što definitivno i jeste.

  16. Ko beše ovaj nesrećnik koji se brine o onima koji su ubili 700.000 nedužnog Srpskog Jevrejskog i Romskog naroda. Kolonijalna renta je posredi.

  17. Kad ovoga vidim i sve ostale koji mrze svoju državu a postavljaju se kao dušebriznici druge države počinjem da gotivim tog Vulina!!!

  18. Vulin nije u pravu! Hrvatska je u NATO/OTAN paktu! – prema tome, nemože (istovremeno) biti i nezavisna i zavisna!

  19. Sa tablom „Srbi ne smeju u Jasenovac!“, pa pred Sabor. Možda ćeš dobiti i odlikovanje.

  20. Vulin, stop, psihijatrija plače .stop. da li je moguće da u Srbiji ne postoi niko ,ko može da spreči budalu da nas bruka ??? Aman!

  21. Vulinu je i onako zabranjeno putovanje po Evropi. Može u Rusiju ili Kinu. A primiće ga i Džibuti.

  22. Nadam se da ce tuzba biti prihvacena i covek procesuiran, jer ovo je mnogo i za ucenika G-dje Mire Markovic, smenjuj to g. Vucicu i okruzi se nekim pametnijim ljudima ako ih imate. Ziveli

  23. SNS botovi, kad bi nekako bilo moguće to organizovati, na testu opšte pismenosti i razumevanja pročitanog ne bi sjajno prošli, ali sendvič bi zaradili. Prijatno vam bilo botovi.

  24. Svaka čast Vulin, tako se treba odnosti prema Hrvatskoj vladi, ako ne dozvoljavaju doći u Jasenovac najveću grobnicu u svjetu koju su ustaše napravile.

  25. Srbija je jos jednom dokazala da je neozbiljna zemlja koja jos nije zrela za ulazak u EU. Sa ovakvim elementarnim nepostivanjem diplomatskih formi ne bi se javili niti neke trecerazredne drzave Afrike a ne jedna Srbija koja pokazuje da joj diplomacojom vladaju poluobrazovani kadrovi. Hrvatska je po tko zna koji puta ocitala lekciju o lijepom ponasanju a Srbi mogu da se ljute koliko god yele, ali pravila su pravila a vi sad raspalite kako je HR NATO clanica i nije kao „samostalna“ dok Vulin i ekipa padaju na koljena pred Rusima i za saku rubalja prodaju suverenitet zemlje. Srbija je postala jedini balkanski i europski „bolesnik“ zbog sizofrene politike koja najvise steti gradanima. da ste u EU, Srbija bi danas imala prosjek placa od 800-900 eura, ali kad se igra kontra onda ima i da se suti sa crkavicom od 400-500 Eura.

  26. Meni je učitelj još u sedmom razredu OŠ rekao citiram “ kada te budala uvredi to ne boli „.Vuline ti se ne moraš ni prepoznati.

  27. Može privatna tužba,Vulin nije ministar,ministri nisu imenovani u Srbiji.On daje izjave ispred svoje stranke.Čemu halabuka

  28. Ne volim politiku Vulina, ali ni politiku Hrvatske. Šahovnica na zastavi, zamislite da se stavi grb Nedićeve Srbije!? Jasenovac je opomena ustaško nacističku politiku. Sve dok u Srbiji ima ljotićevci i nedićevci i u hrvatskoj ustaše, non stop biće zle krvi. Stop mržnji, slušajte punk.

  29. Dovoljno je što Ameri ne dozvoljavaju da ovaj „patriota“ bude u novoj vladi. To sve govori, a najviše o Vučiću i kakvim se ljudima okružuje. Pošaljite ga više u ambasadu u Kinu pa neka tamo udiše čist vazduh, isti onakav kakav su Kinezi doneli u Srbiju.

  30. ovaj vulin je blam, hrvati su u zanjih par godina izmenili ne znam kolko ministara, svako malo, kad god bi nešta krivo napraviki, sećam se munistra koji je zbog neke prijavljene straćare kao mesta za stanovanje bio smenjen nakon mesec dva. Ovde av avu trebaju ivakvi vulini koje može da ucenjuje.

  31. Ovaj advokat,je verovatno,iz Ukrajine.Bas nam stetu nanosi Vulin,vidite sta je uradio ’99 kada je bio predsednik,zbog njega nas bombardovali…

  32. Zašto prijava?
    Mi smo četnici uvek za ustaše.
    Ali pročitajte malo odakle reč „ustaša“.
    Ima i pesma o ustašama i to davno pre samoproklamovanih Hrvata u ustaše.
    To je srpska reč i imamo pesmu o našim ustašama.
    Kao što je i „tisuća“ naša reč.
    Uostalom nije lepo zvati Hrvate ustašama…nisu to zaslužili.

  33. Živim 10 km od granice sa hrvatskom i mogu sa sigurnošću reć da je 90 posto hrvata ustaša

  34. Vulin je za “ Lazu Lazarevića“. Sramota me da je ta spodoba ministar u mojoj zemlji

  35. AO pa ti si čudo od advokata!:) Mislim da ćeš na hrvatskom primorju do kraja života imati zlatnu ležaljku ili ćeš biti kandidat za hrvatskog konzula?:) Tako si dušebrižan!

  36. Kakva prijava i kakvi troškovi?U zatvor pa onda neka počnu da ga obelodanjuju šta je sve radio što nije u skladu sa Zakonom.Bice tu dosta prljavog rublja,siguran sam.

Ostavite komentar


Politika

Hoće li se Vladimir Bilčik kandidovati za novi mandat u EU? 9

Hoće li se Vladimir Bilčik kandidovati za novi mandat u EU?

Poslanik u Evropskom parlamentu iz Slovačke Vladimir Bilčik, koji je od 2019. izvestilac ove institucije za Srbiju, neće se kandidovati za novi mandat, potvrđeno je našem portalu. Izbori za novi saziv Evropskog parlamenta održavaju se od 6. do 9. juna ove godine, piše portal European Western Balkans.

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.