Opozicija se danas sastaje

Dolazak potvrdili Socijaldemokratska stranka, Demokratska stranka, Dveri, Levica Srbije i bivši poslanici DSS

Ostavite komentar


  1. Gospodine vi ste bas Veseli? Preporod? Ko glasa za vas? Ko ste vi da komentarisete LSV i LDP? Za vas su to instuticije!

  2. Oni jedva dogovaraju sastanak, a zele nesto da promene. Mogu prvo da promene sebe i za promenu da se bace malko na rad, posten rad.

  3. Izvinite, a gde je ta opozicija? Ko sebe smatra opozicijom, kad su to svi solo igraci za sitne interese bi prodali drzavu, a kamoli kao stvarna opozicija da ucestvuju u politickim i svakodnevnim desavanjima u drustvu.

  4. Niko od ovih stranaka nece dati kandidata koji je dostojan Predsednicke stolice .Jedini predsednik koji ce normalno voditi drzavi u gledati zaista interes drzave je kandidat SNS.

  5. kakva crna opozicija , pa to je jedna razbijena banda u kojoj s ene zna ni ko kosi ni ko vodu nosi

  6. Kakva ekipa na okupu, koliko su ovi samo ojadili Srbiju, nije im bilo dosta, hoće još.

  7. Sve je to ok, neka se ujedinjuju neka rade šta hoće, ali samo mi nije jasno šta oni pokušavaju ovim ujedinjenjem, da neće možda da pobede na izborima?

  8. Opozicija koja je bila do sada je bila prava bruka za Srbiju. Niti je nešto radila niti je kritikovala. Bila je u borbi ko će voditi opoziciju i pošto se nisu slagali nestali su iz političkog života.

  9. Ко губи има право и да се љути. Поново се појављује циркус од старих-нових демократа, покушавају на све начине да правдају свој дебакл на изборима а никако да схвате да их народ неће јер су га завили у црно и довели Србију до руба пропасти.

  10. Kakva opozicija…neki od njih su i imali mogućnost da urade ili promene nešto pa se nešto baš i nisu pokazali.Ne razumem ko bi njih uopšte i mogao da glasa?

  11. Mogu oni da se sastaju koliko god hoće,nikada podršku naroda neće imati,jer su taj isti narod mnogo puta do sada prevarili.

  12. Janko Veselinović koji ima promilsku podršku naroda zaista nema šta da priča.Svi kandidati će biti u ravnopravnom položaju i to je jedina istina,ovo oni samo traže alibi za gubitke izbora.

  13. Izborni uslovi su jednaki za sve. Njihov problem je sto im narod ne veruje, ali to i ne cudi.

  14. Koliko vidim, na danasnji sastanak opozicije doci ce svega par stranaka i pokreta.Treba da se dogovorite o svom zajednickom kandidatu na predstojecim predsednickim izborima.Kakav vas crni dogovor kada je Boško Obradović iz Dveri vec krenuo sa samostalnom kampanjom.A tek Sutanovac, on je vec umislio da je vas kandidat i juce uzeo iz gradske biblioteke Makijavelija, njegov roman **Vladalac**Sta cete, Suki je veliki utopista, uziveo se u roman i sebe vec vidi kako vlada Srbijom.

  15. Botovi su po obicaju preterali,al““ moram da se slozim sa nekima.U cemu? Pa da isti likovi koji su propustili sve prilike koje su mogli,ponovo pokusavaju (mislim uzalud)da nas "animiraju"!!

  16. Baš meinteresuje o čemu će to da opozicija da razgovara. Već su najavili da se ne mogu da dogovore o zajedničkom predsedničkom kandidatu , pa koja je svrha da se sastaju.

  17. Gospodine Veselinoviću hvala vam što ste preko 20 puta uporno predlagali Skupštini Srbije da izglasa zakon koji bi rešio CHF kredite u Srbiji (Premijer Vučić je jedini Premijer u Evropi koji ovo nije rešio). Nadam se da nećete zaboraviti na nas, kada pobedite na izborima sledeće godine, i da će novi predsednik ujedinjene opozicije radite u korist građana, a ne u korist banaka, kako mi se čini da sada rade Premijer Vučić i Nikolić, jer ako to nije tekoa, zašto samo Vučić neče da prizna da su banke sa CHF kreditima lihvarile građane. Nadam se da će Srbija uskoro dobiti i novu demokratsku Vladu, koja neće novinare pratiti, ucenjivati, i Vladu koja se neće skrivati iza gradonačelnika, u Vladu koja neće rušiti Beograd usred noći. Dobro je što ipak imamak kakve takve izbore, i što narod ipak ima šanse da se dozove pameti i da glasa za budućnost svoje dece, ako neće da glasa da njemu lično bude bolje.

  18. Опозиција се никада неће договорити око заједничког кандидата јер свако од њих се бори само за фотељу а грађани су им на задњем месту. Pотпуно је свеједно да ли ће бити један кандидат или сто они никада неће добити поверење грађана јер свима је још горак укус у устима период њихове вледавине 2000.-2012. година.

  19. Strasno i smesno….opozicija misli da moze doci ponovo na vlast! Ista ona koja nas je unistila… 😀

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.