Opozicija: Sledeći susret za 20 dana

Ostavite komentar


  1. Znači, sve što su uspeli da se dogovore je to da će se opet videti za 20 dana. Pa bravo.

  2. Nemam primedbi na sastav skupa. DS, Dosta je bilo, SDS, Levica Srbije, Dveri i ova grupa oko Sande Raskovic -Ivic, izdvojena od (blazenopocivseg) DSS-a, to nam je, nazalost, jedino sto nam je preostalo od opozicije – i gradjanske i nacionalisticke. SRS, LDP, LSD i (blazenopocivsi) DSS na celu sa Milosem Vucicem (devojacko: Jovanovic) niko vise ne bi u Srbiji trebalo da smatra iskrenom opozicijom!
    Neki "vetar u ledja" opoziciji bi trebalo da predstavlja sukob unutar naprednih radikala po sistemu "ubio sam (politicki) Seselja kao prvog oca, ubicu i svog drugog politickog oca Tomu".

  3. Ma možete se sastajati svaki dan.Sve vam je džaba,vi ste propala opozicija,sa propalim politicarima.

  4. Zamislite ih (samo hipotetički) kako dele ministarska mesta i poslaničke mandate. Nebi bi im bile dovoljne 4 godine.

  5. Nema im spasa.Nisu nista naucili posto ne slusaju glas gradjana,slusaju sami sebe i jos dublje tonu.

  6. Tadeja:Ma kakav kandidat kakvi bakrači. Od toga nema ništa. Kako da se dogovore o zajednilkom kandidatu kad svako od njih misli da on treba da bude taj kandidat.

  7. Ne postoji ni minimalna sansa da se takozvana opozicija dogovori oko zajednickog kandidata za predsednika, jer su im glavna smetnja udobna fotelja, koje se tesko odricu. Nikako da se slozi opozicija i da izadju sa jednim zajednickim kandidatom za predstojece predsedncke izbore.Izgleda, proci ce dosta vode Savom i Dunavom dok se oni konacno sloze i ujedine.

  8. Опозиција се никада неће договорити око заједничког кандидата јер свако од њих се бори само за фотељу а грађани су им на задњем месту. Pотпуно је свеједно да ли ће бити један кандидат или сто они никада неће добити поверење грађана јер свима је још горак укус у устима период њихове вледавине 2000.-2012. година.

  9. Mogu oni da se sastaju koliko god hoce ali je kristalno jasno da nemaju coveka kojem bi gradjani ukazali poverenje jer su svo svoje znanje тј. neznanje i umece pokazali za vreme svoje dvanaestogodisnje vladavine.

  10. Mogu da zasedaju non stop do izbora sa američkom Skotom ali ne mogu da se sastave sa narodom, 24 aprila narod ih je bacio u žuti mulj.

  11. Umetsto da sede sa narodom opozocija sedi sama sa sobom a gube svaki dan ionako malu podršku biračkog tela.

  12. da vam je Srbija na srcu do sada bi se prizvali pameti i iznedrili pametnog i neokaljanog za predstavnika opozicije. No svima vam je vazan samo licni interes a narod ….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.