Organizatori protesta: Oštra osuda represije prema omladini

Organizatori demonstracija uputili javnosti proglas studenata u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Ko da im kaže nego vi…mladost ove zemlje…oni vas ne čuju u svojoj bahatosti…čekaju da odete…

      1. Macici i stenad progledaju posle nedelju dana po rodjenju a pojedinci ljudske vrste ni posle 50 godina zivota?

    1. Vladan:Šta li ti imaš u glavi kada pišeš takve gluposti.Pa pre deset godina nam je bivša vlast najbolje preduzeća rasprodala u bescenje a armiju radnika ostavila na ulici da gledju kuda Sunce oda.

  2. Ne smemo dozvoliti da se neprocesuirani ratni zlocinac izivljava nad nama.Pored toga sto je ocigledno mentalno bolestan taj zlocinac je bio ratni huskac i idejni tvorac zlocina u Srebrenici.On je javno pretio, a time i podstrekivao na ubistva iz osvete u razmeri „100 za 1“.To su neki labilniji prihvatili i pobili stotine ili hiljade ratnih zatvorenika u Bosni.Zato su ga docekali u Potocarima sa kamenicama.Zato je donirao 5 miliona nasih Evra Srebrenici.Umesto da se smiri i primiri,psihopata sada u Srbiji deli narod,priziva gradjanski rat,salje kriminalce,batinase i zandarmeriju na posten,goloruki narod.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.