Palmer nije isključio mogućnost razmene teritorija Srbije i Kosova

Ostavite komentar


  1. Palmer?! Maznete nam teritoriju, pa hoćete da sami sebe priznamo. Kauboji bili, kauboji ostali.

    1. Robinzone, ti bi da maznes pola Balkana, i to je kao u redu, da svi budemo na okupu? Pa smesni smo i ovako, a zamisli tog cirkusa kad se svi sjatimo pod veliku sljivu, gedze i cobani smo mi, a ne kauboji, Kruso jedna obicna .

  2. Po nasem najvecem aktu Ustavu RS ,Kosovo je neotudjivi deo drzave. Niko pa ni AV nema pravo da razmenjuje. Prvo se menja ustav,a zatim se moze prekrajati granica!!!!!!!!

    1. Kosovo nikada nije bilo Srpsko…silom je aneksirano,tako da sada je prilika da stvari budu sredjene.

    2. Ne budi tako ozbiljan, Peki. Kakav Ustav, niko, posebno nas nesrecnik Predsednik, ne postuje Ustav. Prema tome, zaboravi taj stari vic o Kosovu u Srbiji. Sali se sa necim drugim, smeh je zdrav.

      1. A kad je bilo albansko?Osim, pod Turcima? Zaboravite na KIm, biće protektorat i nikad država. Sve dok se ne vrati gde pripada a to je Srbija.

  3. Razmena teritorija????Znaci da jos iz ovog dela Srbije koja nam je ostala damo Bujanovac,Presevo,Medvedju..,za sta???Kosovsku Mitrovicu???Pa ako smo blesavi o tome da se dogovaramo!!!

  4. Kada Palmer, kaže, razmena teritorija će teći ovako: Srbija će Kosovu datu neke teritorije a Kosovo će od Srbije uzeti neke druge teritorije. Nelagoda je što uskoro ni Srbija ni Kosovo neće imati stanovništva za te teritorije.

  5. Gospodine Palmer, ne mogu ni zamisliti svoj zivot ako nas vasa kvazitvorevina Kosovo ne prizna.

  6. Nisu mi jasni ovi albanci koji posećuju naše sajtove i agituju za nezavisnost KIM. Jel vam nije jasno da KIM nikada neće biti nezavisno i nikada neće biti država. Biće večni protektorat dok se ne vrati u maticu Srbiju.

Ostavite komentar


Politika

Stvari su na ivici, mi se borimo, velike sile se bore protiv nas: Vučić o članstvu Kosova u Savetu Evrope i rezoluciji o genocidu u Srebrenici 10

Stvari su na ivici, mi se borimo, velike sile se bore protiv nas: Vučić o članstvu Kosova u Savetu Evrope i rezoluciji o genocidu u Srebrenici

U svom prvom obraćanju nakon povratka iz Njujorka, predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da je u toku sprovođenje zavereničke teorije o srpskoj krivici zašto Kosovo neće sa ogromnom izvsnošću postati članica SE, kao i da zna da ćemo da izgubimo u glasanju o rezoluciji o Srebrenici u Generalnoj skupštini UN, ali da je ugled Srbije ipak odbranjen.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.