Parandilović: Cela lista Srbije protiv nasilja trebalo bi da bude na konstitutivnoj sednici parlamenta 1Miloš Parandilović, foto: Printscreen/YouTube/Jutarnji program TV HAPPY

„Želim da verujem da će se cela lista Srbije protiv nasilja pojaviti na sednici i razobličiti naprednjački zmijarnik. Pred ovima ne sme biti povlačenja, oni taj jezik ne razumeju, niti ih je ičega sramota. Tu smo da upoznamo javnost sa epskom pljačkom naprednjaka i novim šetnjama birača koje planiraju za predstojeće lokalne izbore. Gde god su tanki, planiraju da sele birače, to se jednom mora prekinuti“, kaže za Danas Miloš Parandilović, lider Novog lica Srbije, reagujući na najavu Demokratske stranke da će bojkotovati konstitutivnu sednicu Skupštine Srbije.

On napominje da će poslanici Novog lica Srbije prisustvovati konstitutivnoj sednici parlamenta, tjer je to dogovor unutar koalicije Srbija protiv nasilja.

„Na sednici ćemo se ponašati u skladu sa dogovorenom strategijom u okviru koalicije. Skoro milion birača glasalo je da se borimo protiv ove pošasti zvane SNS a ne da se pred njima povlačimo. Tu smo da objasnimo Srbiji da su izbore krali šakom i kapom“, navodi Parandilović, ne želeći da otkriva koju strategiju je ripremila lista Srbija protiv nasilja.

Ako neko treba da pogne glavu i beži od sednice, kako kaže, to su naprednjaci.

„Oni su ti koji su krali, dovodili birače iz susednih zemalja, šetali birače od mesta do mesta, prekrajali izbornu volju. Mi smo tu da budimo Srbiju i objasnimo svakom čoveku da se ovde krade sve pa i izborna volja, i najposle da uperimo prstom u režimske lopove i celoj srpskoj i svetskoj javnosti objasnimo kako su falsifikovali izbornu volju“, zaključuje Parandilović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari