Parović: Ja sam objavio snimak prebijanja mladića u Novom Sadu, neka me policija uhapsi

Ostavite komentar


  1. Njihove žene zajedno piju kafu, deca im se slikaju po tribinama, a vi hoćete da ih vlast hapsi.
    Pa oni su vlast!

    1. Da je policija u sprezi sila kriminal odavno to znamo, mene brine kome ja plaćam redarstvo, zaštitu da me u autobusu ne opljačkaju, da me na ulici ne po kradu i razbiju ko čašu da mirno legnem i svoju sirotinju potrošim na dobro, a ne to nije u okvir naših obaveza, javite se policijsko jopštini…i dokle a zašto da im plaćam kada uvek imam sumnju da sarađuju i sa lopovima i sa kriminalcima i političara kriminalac pa treba li u pravno uređenoj državi tako. Samo da budem jasan lično sam iskusio potrebe zaštite ali morao sam rešiti. i meni su višak na računu, da napomenem nisam političar već građanin slobodni… A ovaj mnogo voli Srbiju ali prebija ljude po Srbiji ali se hrani u nama prijateljski zemljama i veoma loše živi ali to podnosi i siguran je…..

    2. To misliš na Dabovića, i Djilasa, ili na Marinku i Filipovića, možda na Veselka zvanog „Boško“ i „Tocila“…

  2. Svidja mi se Parovic slusao sam ga ranije , kako nisu dobili vise glasova na izborima trebali su da se nametnu vise .

  3. Da li ste videli simak, kad mafijas onesvescenom coveku od batina lomi ruku? Sta dalje da se prica?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.