Pavićević na protestu "Srbija protiv nasilja": Iluzorno je očekivati da će vlast obezbediti fer i demokratske izborne uslove 1Đorđe Pavićević/Foto: N. Kovačević

Poslanik Zeleno – levog fronta Đorđe Pavićević ocenio je danas da je iluzorno očekivati da će vlast obezbediti fer i demokratske izborne uslove, i naglasio da je na opoziciji da objasni ljudima šta se zaista dešava u Srbiji.

Pavićević je na 22. protestu „Srbija protiv nasilja“ kazao agenciji Beta da je jasno da vlast neće, niti ima nameru, da obezbedi fer izborne uslove.

„Ono što ostaje je da opozicija prosto vrši pritisak na svoj način, i u vezi kontrole izbora, izbornog izveštavanja medija.. i na svakoj tački tog procesa“, kazao je Pavićević.

Prema njegovim rečima, proevropska opozicija će to raditi i tako što će objašnjavati ljudima širom Srbije šta se zaista dešava u zemlji.

„To je jedini način da se nešto postigne u tom procesu, a očekivati od vlasti da će omogućiti sve što je potrebno za fer i demokratski proces je iluzorno“, rekao je Pavićević.

Podsetio je da izbori još nisu zvanično raspisani.

„Ako se izbori raspišu, a nisu još, oni će biti raspisani bez ikakvog dijaloga (sa opozicjom) o tome kako treba da izgledaju“, rekao je Pavićević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari