Pejić: Led je odavno probijen imenovanjem Ane Brnabić

Sagovornik Danasa o uticaju usvajanja zakona o istopolnim zajednicama na rejting vladajuće SNS

Ostavite komentar


  1. Sutra će da nam kažu da je heroin lek i mi ćemo malo da gundjamo ali rejting SNSa neće pasti, pa dete njene partnerke u nekim tabloidima već nazivaju sinom Ane Brnabic

  2. Nažalost naše društvo je još uvek nepristojno i veoma konzervativno .Svako ima pravo na svoj privatan život, i to bez “ komentara“ nepristojno .Ana Barnabic je pokazala da je sposobna kao političar, i mislim od većine veoma cenjena .Treba usvojiti zakon i to što pre, gledajući u budućnost pozitivno .

    1. Kako zaključi da je uspešan političar i kako se ta njena uspešnost manifestuje? Molim te pojasni mi, izgleda da sam sve njene (i srpske) uspehe prespavao.

    2. Do nedavno zbabljeni đedica a od nedavno restilizovani zbabljeni dečko brn a bič sposobna za bilo šta? On/a nije sposobna da sačuva dve nacrtane ovce niti da na oranju nađe busen ali zato je odlična ako je u pitanju državna pljačka i poltronstvo do bola. Vidi se da joj služba prati portale koji su kritični prema ovoj vlasnoj pošasti i čitaju naše komentare jer je očigledan restajling brn a biča…ali džaba…priroda je neumoljiva.

Ostavite komentar


Politika

Aleksandar Vučić, Marko Ðurić

Sve je trebalo da pršti od energije pre šest meseci, a ne sada: Da li se zakasnilo sa lobiranjem protiv usvajanja Rezolucije o Srebrenici?

"Lobiranje Aleksandra Vučića, protiv donošenja Rezolucije o Srebrenici još traje, bez nekih velikih izgleda na uspeh. Pitanje na koje još uvek nemamo odgovor, zašto se to lobiranje događa u Njujorku, a da nije, predhodno, na tu temu bilo kontakata sa nadležnima iz institucija BiH. Izostanak tog dijaloga ukazuje da su bilateralni odnosi sa BiH tanki, da nema kontakata, dijaloga na državnom nivou i da je normalno onda da nam se dešavaju ovakve stvari", kaže za Danas Branka Latinović, ambasadorka u penziji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.