Kraj sednice Skupštine koju je opozicija blokirala, sutra nastavak

Ostavite komentar


  1. Да ово није парламент мислио бих да гледам римејк филма „Лет изнад кукавичјег гнезда“. Шта је овим људима у глави, ко је ово одмњих тражио и колико су нових гласова мислили да ће добити, није ми познато.

  2. Jeste bruka ali vladajuce strukture,kriju se iza neceg sto je AV najavio pre tri meseca i zele da provuku nesto sto im donosi reket.Tortura koju opozicija trpi od Orlica i vlasti dovela je do ovoga .

  3. Lep prenos neko protestuje a ne vidi se, neko prica da se tamo neko bije maltene, ali se to ne vidi, cuje se samo g. Orlic i nesto kao g-dja Brnabic, ali se ne prikazuje nista od opozicije i njihovog protesta niti se komentarise bilo sta osim vladajucih, transparentno nema sta. A bas lepo zvuci ono g. Orlica, necete dati penzije, deci, i mnogo toga jos. Ja koliko sam shvatio g. Vucica za sve to ima para nema veze sa rebalansom osim ako nisu potrosene u medjuvremenu pa sada rebalans da bi se nadomestilo potroseno a i kredit neki uzet da se pokruju rupe. g. Orlicu vi me ne brinete vi imate struku ali mnogi nisu bas tako strucni a narocito botovi, pa se pitam sta ce biti sa svim tim ljudima kada jednom dodje do promena vlasti? Ziveli

  4. Citam kako neke tv i.neki napadaju Orlica sto je opominjao opozicuju da se ponasaju cuvilizovano, a sta je trebao, Orlic je u pravu, sve bih ja to izbacila napolje, sram ih bilo
    Sta ne slazu se da se penzionerima poveca penzija, sve su to.penzioneri zaradili. Bruka, svaki dan protesti, ovi po Skupstini rade svasta. Dokle?

  5. Bravo nek svet vidi kakvu Varvari imaju skupstinu nek deca uce kakva treba da bude demokratija ha ha kakav cirkus od drzave .Boze milostivi podigni svoju vojsku i obrusi se svom silom kao sto kazes nece ostaviti kamen na kamenu molim te boze kreni vec jednom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.