Pokret za preokret podržao današnje proteste u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Da su oni, koji su pobedili 5. oktobra uradili posao dobro, narod ih nebi smenio. Ovi danas ako hoce u skupstinu treba da nam objasne zasto treba da ih biramo,da nam predstave njihov plan, a ne da nam objasnjavaju sta ce da ruse I sta nevalja. Kazite nam sta cete vi da izgradite, da uradite bolje. Naravno I da izadjete na izbore, da se borite a ne da nam stalno objasnjavate zasto ne mozete da izadjete na izbore. Mi znamo sta danas nevalja. Pita je je sta ce biti sutra bolje ako vas izaberem, da li cu imati vecu platu ili penziju, da li cu imati bolji zivotni standard.

  2. U svakoj zemlji na svetu ima razloga da se protestuje svaki dan ,ako je protest resenje,a nije.
    Srbija je cak zemlja sa manje razloga za proteste i blokado.Deluje nekako nezrelo,bez programa,samo bes,a bes stvara sukob,ne resava nista.U civilizovanom svetu/koga je nazalost sve manje/to se resava na izborima,mudro politikm pametnim idejama,miroma ne ulicom.
    Podsticnje nestabilnosti nije dobra nmera nikada bila.Izadjite na izbore pa cete znati sta narod misli.Ne sakupljajte ih na ulici,grupice ljudi koje nista ne znace.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.