Ponoš: Pismo rezultat albanskog uspešnog lobiranja, a Vučić trošio vreme lobirajući na Pinku, kod Porfirija i kod Dodika

Ostavite komentar


  1. „Naveo je da nema dileme da je ovakvo pismo rezultat albanskog uspešnog lobiranja i zapitao se šta je u međuvremenu radio zvanični Beograd.“

    To pismo je rezultat obične realnosti, koja u poslednje vreme jasno pokazuje da Vučić nije nikakav faktor mira već naprotiv potpaljivač 1. Reda.
    Najbolji primer za to je njegova blokada lokalnih izbora na Severu Kosova kojoj je sledilo očigledno orkestrirano teško nasilje u Zvečanu za šta je on odbijao bilo kakvu odgovornost, to je kao odluka Srba dole, ON sa time nema veze. A onda, dva dana kasnije, posle predloga da se izbori ponove, on izjavi da ce ON morati da razmisli o učešću Srba….

    “Izgleda da je Vučić trošio vreme lobirajući na Pinku, kod Porfirija, kod Dodika, vodeći računa o percepciji svojih glasača, a ne na realnoj situaciji.”

    Pa ON je ministar za dezinformacije bio i ostao. U realnosti sam ne postiže savršeno ništa, i bez Kine i EU ne bi bilo ni vakcina ni puteva ni pruge ni stipendija. On nažalost samo ume da manipuliše, cenzuriše, otvoreno laže i krade. I njegovi narcisoidni nastupi su kao kod Trampa, sve se vrti oko njega damog, ja ovo te ja ono, a bilo mnogo teško, i biće još teže…

  2. Onaj tamo je LOBIRAO na pravom, a ovaj na pogrešnom mestu? Pogledah u Viki rečnik; LOBIRATI – sinonimi: umolIti, nagnati, smuntati, ubediti, smutiti, podstaći, umoliti, podbuniti, smuvati, privoleti?

  3. Srbija se ne brani na pinku vec odgovornom politikom. Tako nesto ne postoji kod vucica i njegove ekipe.

  4. Tako je isto i milosevic preko zarobljenih medija, JP Crkve Srbije ( ne misli se na onaj deo crkve koji je u Hristovoj veri, nego na one podanike crkvene koji ljubise skute diktatora i ondasnjih kriminslaca i ubica) i raznim drugim metodama i uz pomoc despota iz ostataka srpskog sveta, zavodio, trovao, svadjao, pljackao, tukao, ubijao, slao u ratove svoj narod. Rezultate takve vladavine znamo, a jedan od njih je i dolazak na vlast ove bratije kao naslednika i sprovoditelja miliseviceve metodologije. Kako se zavrsilo sa milosevicem znamo, kako ce se zavrsiti sa ovima za sada naslucujemo.

  5. @Rade videces tezinu pisma gosn. Rade kad udjes u jedan supermarket da kupis kiselu vodu, a onda trk u drugi supermarket da kupis toalet papir..ne svojim izborom..

  6. Nažalost tačno, Kurti u svojim nastupima deluje vrlo konzistentno i argumentovano, dok AV radi baš sve kao u cirkusu, što je dalo jake rezultate ali stigao je KRAJ…

  7. Srbin je Srbin, ne vidim razliku izmdju Ponosa i Vucica. Obojica zive u svojoj realnost. Koliko realan posmatrac cijele situacije moze da vidi, je, da ako je bilo albanskog lobiranja, nije bas bilo uspjesno. Jer dok se Vucicu skoro sve gleda kroz prste, Albin Kurti je proglasen, „losim momkom“ jer sprovede (pametno ili ne) red i zakon na koliko toliko demokratskom Kosovu.

  8. Koga podrzava Zapad I SAD.
    Podrzavaju I Srbiju I Kosovo.
    Srbiju podrzava da resi obecano . Da prizna Kosovo ili da ga zaboravi uostalom znaju sta su obecali kad su dolazili na vlast jer rucka nema dzabe.
    Kosovo podrzavaju da uredi I napravi drzavu Nad kojom ce imati kontrolu.

Ostavite komentar


Politika

Vučević u Donjoj Gradini: Ne zaboraviti srpski Jerusalim 8

Vučević u Donjoj Gradini: Ne zaboraviti srpski Jerusalim

Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je danas u Donjoj Gradini, na obeležavanju Dana sećanja na žrtve ustaškog genocida nad Srbima, Jevrejima i Romima u Nezavisnoj Državi Hrvatskoj (NDH), da je to područje "najveće srpsko polje smrti" i "sveta zemlja".

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.