Popović: Srbi ne prihvataju ultimatume

Ostavite komentar


  1. Ovaj Popovic , primeceno je odavno, covek bez imalo smisla za politiku( izuzev ako je politika ono sto radi Dodik, Palma, Vulin) . Srbima niko ne daje ultimatume, daju im samo donacije, kredite, sazaljive osmehe, lagano ignorisanje…

  2. Al ce ovaj da omasti klupicu. Bice u glavnoj ekipi za sud i resetke, ako ne pobegne u Moskvu pre vremena. Zato mu treba uzeti pasos, braco, odmah!

  3. Uvek bas lepo zacesljan, jedino ne valja sto je cosav, nije pravi Srbin. Ultimativna steta..

  4. Status Kosova će večito ostati tu gde jeste – u čistilištu. Da bi postali država priznata od strane Ujedinjenih Nacija, dve trećine glasova moraju otići u smeru priznanja. To se nikada neće desiti. Niti će se ikada desiti suprotno. Ne verujem da priznavanje Kosova od strane Srbije čini mnogo više od povlačenja priznanja Tuvalua, ne zbog toga što se iz mog komentara može zaključiti da Srbiju smatram beznačajnom koliko i Tuvalu, već se u ovom slučaju zemlje računaju kao brojke i ništa više, tako da Tuvalu i Vanuatu imaju jednaku težinu kao Rusija i SAD.
    Ukoliko grešim, ispravite me.

  5. Srbi ne prihvataju kriminalce, pa napuštaju državu u kojoj su ministri Popović, Vulin, Krkobabić&co, a premijerka Brnabićka. Uskoro će van Srbije živeti više srba nego u Srbiji.

  6. I Kosovo ima svoj Ustav,Skupštinu,stranke,poslanike,Vladu,ministre,predsednika,premijera,ROSU,carinike…i nikoga od njih ne zanima srpski Ustav.Kada su poslednji put ovaj Popović ili bilo koji predsednik Srbije posetili Prištinu i kosovskim političarima dijalektički objasnili i ubedili ih da je Kosovo srpsko,po Ustavu,naravno?

Ostavite komentar


Politika

Ko je Novak Nedić : Deset godina na funkciji generalnog sekretara Vlade Srbije, uprkos brojnim aferama 10

Ko je Novak Nedić : Deset godina na funkciji generalnog sekretara Vlade Srbije, uprkos brojnim aferama

Dosadašnji generalni sekretar Vlade Srbije Novak Nedić ostaje na toj funkciji i u novoformiranom sazivu izvršne vlasti sa Milošem Vučevićem na čelu. Upkos aferama zbog kojih ga je opozicija prozivala, sumnjivim vezama sa grupom Veljka Belivuka, Nedić može da se pohvali činjenicom da se tačno 1. maja navršilo deset godina od kako je na jednoj od najvažnijih funkcija u vladi Srbije, mestu generalnog sekretara.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.