Popović (SSP): Firmi koja se dovodi u vezu sa dovoženjem birača u "Arenu" posao od 40 miliona dinara 1foto FoNet Milica Vučković

JKP Zelenilo – Beograd poverilo je posao obezbeđenja firmi koja se dovodi u vezu sa navodnim dovoženjim birača u „Arenu“, „T&M Group Solutions“, objavila je na društvenoj mreži Iks (X) Mila Popović, predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) i narodna poslanica.

„U senci promene imena Arene i lažnog lokal patriotizma A.Šapića, “T&M Group Solutions” firma koja se dovodi u vezu da dovoženjem birača u Arenu na dan izbora, dobila je u grupi firmi još jedan posao i to od JKP Zelenila – vredan 40 miliona dinara,“ napisala je u objavi Mila Popović.

Grad Beograd je već poslovao sa ovom firmom i u roku od godinu dana izdvojio 321.000.000 dinara za različite poslove koje je ta kompanija obavljala.

Vozila ove kompanije viđena su kod „Arene“ na dan izbora 17.decembra, a vlasnik firme, Dane Šijan, se od ranije dovodi u vezu sa Srpskom naprednom strankom i njenim navodnim delovanjem na teritoriji Crne Gore, gde je bio i privođen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari