Poslanica Ivana Parlić traži odgovore od Darije Kisić o usvojenoj devojčici

Ostavite komentar


  1. Niko ne uzima pare za usvojenje. Na inostrano usvojenje idu samo ona deca za koju nije bilo zainteresovanih usvojitelja u Srbiji. Naravno da je procedura duga i teska. Radi se o detetu, ne o mački.
    Usvojitelji iz Srbije zele savrsenu bebu, zdravu, bez smetnji u razvoju i da nije Rom. E takvih koje oni zele je malo ili nimalo. A stranci ne prave razliku da li je dete romsko ili belo. U tome je stvar!

  2. Gledao sam ministarku Kisić jer znam da je Stamenić dovela da vade obe kestenje iz vatre.Nije bila decidna nije rekla gde je dete,pominjala je međudržavne ugovore o toj materiji znači tu ima nešto.Nemogu da verujem da smo kao društvo potonuli do te mere.Za ovo neko mora biti osuđen.Dosta je danaka u krvi.

  3. Neznam kako ministarka da odgovori na nešto što je laž nego da kaže da je laž i ovu poslanicu može biti i sram i stid za te laži koje je iznosila i još okrivljuje ministarku .

  4. @ Sanja
    Gospodjo, ne sumnjam da ste u pravu. Medjutim, ceo postupak mora da bude transparentan i javan (naravno bez imena i adresa). Ne radi se o mackama.

  5. Poslanica je iznela istinu,ministarka ne govori istinu ili je neobavestena o slucaju,sto je malo verovatno

  6. Ministarka ima obavezu da na postavljeno pismeno pitanje tražiocu pismeno odgovori, a ne da odgovara posredstvom tv ekrana. Takav odgovor je za javno mnjenje i za manipulaciju što ovu vlast čini nedodirljivom od odgovornosti za sva zlodela koje čine deceniju i više.

  7. @App
    Kod usvojenja je javnost isključena radi zastite interesa deteta. Proučite zakon prvo. Kakvu transparentnost vi očekujete? Usvojenja preko medija? Da ukinemo onda institucije!

  8. Ако није напустила Србију, где је и прикажите њу са женом која је усвојила, најбољи демант.

  9. Vise nego jezivo,na sve su spremni.Odgovor je trebala dati poslanici.Njihova taktika sipati lazi po televizijama. Funkcionerke sa filerima !?

  10. Ex yu, nazad. Srbe mrzite javno. A unazad ili ste nas pola veka finansijskom pomoći za koju nikad nismo dobili ni Hvala

  11. Kada porodica ima mnogi dece npr 5,6,7.. i iz nekog razliga im se oduzme i stavi u orogram za usvajanje, gde pored dva bioloska roditelje vi date dete nekom gej paru iz iznistranstva..
    Pa dal je Moguce da je Srbija dotle dogurala, s’obzirom na uvoz nn maticnih celija za potomstvo Srba heh heh

  12. Ministarka laze. Gledajte emisiju na Happy tel „posle rucka“. O ukradenim bebama prodanim, kao i oduzetoj prodanoj deci. Javno se prodaju i postoje dokumenta o toj kriminalnoj radni. Bezbroj emisija na tu temu. Svedska televizija emituje dokumentarni film o prodaji dece iz Srbije po svetu

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.