Poslanički klub DS nikada nije doneo odluku o izlasku iz parlamenta

Radoslav Milojičić, poslanik Demokratske stranke, najavio prisustvovanje glasanju o Tijaninom zakonu

Ostavite komentar


  1. Znaci da svaki poslanik DS radi na svoju ruku, sede u skupstinskom restoranu, kritikuju vlast a nece da ucestvuju u radu…naravno dnevnice i nadoknade uredno prime i trose.

  2. Hvala vam , mladicu, da ste na vreme ofirali svoje prevo lice. Po mom misljenju kao bivseg clana DS od pre vise od 20 godina, kada se nije znalo da postojite, vi ne zasluzujete da ste clan DS. Idite kod Vucica, buduci da je to vasa, sudeci po ovom intervjuu veoma lose prikrivena intencija.

    1. Ovo je ucenjen covek, protiv njega se vodi krivicni postupak po nalogu drzavne revizije za ono sto je radio kao predsednik skupštine opštine Smederevska Palanka. Da bi postupak zastareo potrebna je kontrausluga otuda i promena u njegovoj „politici“, briga njega za Tijanin zakon.

  3. Dosta je gradjanima DS a,i dosta im je nedogovornih i bahatih opozicionara.Mislim da treba da se stide svog ponasanja.Preterali su svaku meru normale.Ako misle da ce dobiti podrsku,varaju,jer gradjani ne podrzavaju bahate i neodgovorne ljude.

    1. A Andjeli na vlasti vladaju… siromasni i skromni i divni ljudi… čiste sneg ispred zgrade…

    2. Dosta je gradjanima botovskog, nepismenog krda, ciji je „Ema“ reprezentativni delic.
      Interpunkcija, Emice, ima svoja pravila, pa ti ostavi sendvic, vrati se u osnovnu skolu, i tek onda, naoruzana gramatikom i pravopisom, nastavi da botujes.

  4. Zbog svoje i tudje dece? Napusti politiku i DS – zbog svoje i tudje dece.

  5. Kolika li je cena ovom jadniku? Na kakvu funkciju sns puca?
    Koliko košta čast i poštenje, obraz, ako ga ima?
    Koliku mu je vučić platio?
    Na isti ili veoma sličan način vučić je kupio i dva odbornika na Vračaru posle lokalnih izbora na kojima je izgubio – odbornike jovanovićevog privatrnog ldp i i, takođe, privatnog dosta je bilo, i „osvojio“ vlast na Vračaru!
    Ali, platiće vučić ceh i za Vračar i za ovog nesrećnika iz DS, i za sve drugo što je učinio Srbiji i narodu. Ali, platićre i opvaj jadnik izn DS.
    Ne praštamo, a još manje zaboravljamo!

  6. Gledao sam ga pre par dana gostovao je u jutarnjem programu kod Jovane, dok je ovakvih u opoziciji Vucic ce vladati jos sto godina.

Ostavite komentar


Politika

Podaci o broju birača objavljivaće se svakog meseca 8

Podaci o broju birača objavljivaće se svakog meseca

Od utorka, 23. aprila podaci o broju birača u svakoj jedinici lokalne samouprave objavljivaće se svakog meseca. Ovo je direktan rezultat parlamentarnog dijaloga, koji je inicirala predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić, o unapređenju izbornih uslova i sprovođenju preporuka ODIHR, saopštio je Kabinet predsednice Narodne skupštine.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.