Poslanik SNS Miloš Banđur: Rezultat referenduma u velikim gradovima pokazao nezadovoljstvo dela naših glasača lokalnim vlastima

Ostavite komentar


  1. Odgovornost za rezultate referenduma u Beogradu pada na teret Ane Brnabić,kordinatora SNS za glavni grad.Histerija koja ju je uhvatila je samo paravan da je neko ne prozove za debakl.O svemu priča,sve napada,samo o svojoj odgovornosti ne progovara.Ona je odličan kadar za nastupajuće izbore.U Novom Sadu odgovornost za neuspeh referenduma nosi Vučevič,u Nišu Sotirovski i tako redom,dobar preizborni start.

  2. Očigledno je da je u urbalnim zajednicama preovladalo NE u odnosu na ruralnu sredinu. Kako je onda moguć rezultat 60 : 40

  3. Još jedno klasično SNS spinovanje, ništa novo. Oni koji su glasali protiv promena na referendumu glasali su protiv celokupne korumpirane i prevarantske vlasti, ne samo njihovih lokalnih pipaka. Ovo je klasična „sanacija štete“ u vidu posipanja pepelom.

  4. Šta li će sve do izbora napraviti ovi u Šapcu,koliko će SNS-u dati autogolova?U Šapcu,odnosno Majuru glasao čovek koji je u Rusiji,a o glasanju po kućama rekso je sve Saša Radulović.

  5. Nešto se ne sećam da je ovaj poslanik ikada diskutovao o nečemu. Ne znam zašto je uopšte bitno njegovo mišljenje o bilo čemu. Da li se sprema za preletanje kada se distancira od SNS-a?

  6. Rezultat referenduma ne leži u nezadovoljstvu građana (glasača) lokalnom, ili, republičkom vlašću, već u nezadovoljstvu prema sudstvu, jer i do sada je sudstvo bilo država u državi > iako je bilo pod kapom države, a ovako, radiće isključivo po svom ćefu, i ko da više ! Biće – kao što smo videli u Australiji > Premijer jedno, ministar drugo, a sudije treće !

  7. Da je vama stalo do Ustava vi biste ga poštovali do sada. Ovo je kuknjava za gubljenjem vlasti koju nazirete. Ne za referendumom i jadnim Ustavom koga ste do sada uvaljali u blato pa se tek sada setili? Pošto je narod uvideo da ne poštujete ništa, da za vas važi samo ustav vaše sekte pokazao vam je šta misli o vama a ne o Ustavu. Vašu mafiju, kriminalce i batinaše koje šaljete na narod kad se pobuni moraćete da povedete sa sobom kad vas najurimo sa vlasti. Sve što ste radili bili su pucnji u sopstvenu nogu, što niste shvatili dok ste se bahatili. Narod vam je pokazao a tek će vam pokazati u Aprilu.

  8. Vučić je izgubio kontrolu na lokalu.Svako mesto ima svog lokalnog šerifa,čija je zadnja za sva pitanja.Svi ostali samo figuriraju. Takvi ljudi su slabo obrazovani i sa niskim intelektom.Ali je zato partijska knjižica zamena za doktorat.Moć, lični interes i brzo bogaćenje….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.