Nakon napuštanja Narodne stranke: Pred Ponošem tri puta

Na političkoj sceni uveliko se spekuliše koji je naredni korak Zdravka Ponoša nakon napuštanja Narodne stranke

Ostavite komentar


  1. Sad će maj mesec, pa malo pecanje, malo šah na Kalemegdanu…

  2. Napisa neko u nekom tekstu da Ponos hoce da kapitalizuje “ uspeh”. Ja se pitam KOJI uspeh? Opozicija se i dalje rasparcava. Pametno!

  3. Simptomatično je da su prethodni komentari očigledno iz miljea SNS-a i satelita. Baš su ga se uplašili. Jasno je zašto. Vučić i malobrojni njemu bliski jedini znaju prave rezultate glasanja na predsedničkim izborima, i ti rezultati su sigurno zastrašujući za Vučića, a neočekivano dobri za Ponoša. Sigurna sam da ovo gospodin Ponoš ima u vidu. I kao čovek koji može da vidi „širu sliku“, a i kao neko za koga je očigledno da je jedan od retkih koji nije jurišnik na poziciju (već je zog ličnog stava da treba pomoći Srbiji preuzeo najgori deo posla i istrpeo najprljaviju medijsku hajku) verujem da će odlučiti da se aktivnije bavi politikom. Odnosno, verujem da bi to želeo. U tom slučaju mislim da je bolja opcija da se priključi nekoj jačoj već postojećoj stranci, možda i onoj koja ga je kandidovala. Ali on najbolje zna kakva je bila njegova saradnja unutar stranaka, i od koga je dobio najveću pomoć i podršku, pa će na osnovu toga i odlučivati. Takodje, bez obzira na maliciozne komentare o pecanju i sličnim aktivnostima, kad se pročisti otrov iz tih komentara, pojavljuje se suština. A to je stav njegove porodice i negovih najbližih. Ono što svi zaboravljamo je da kad neko ulazi u ovako komplikovan projekat, on skoro sasvim žrtvuje svoju privatnost, i privatnost i sigurnost svoje porodice. Zato je „domaćinsko pecanje“ ozbiljan faktor prlikom donošenja odluke. Bilo bi vrlo značajno za Srbiju da gospodin Ponoš ostane aktivan, i uskoro vodeći na političkoj sceni. A opet, na osnovu ličnog utiska koji sam stekla o njemu, a u njegovu korist, skoro da bih mu savetovala da se sasvim povuče i bude uz svoju porodicu i u okruženju koje sam bira. Ali, biću sebična, i reći ću ipak – gospodine Ponoš, hajde da se izborimo za Srbiju, videli ste da je narod uz vas. Hajde da to uradimo zajedno, za Srbiju u Evropi, za očuvanje svoje nacije u Evropi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.