Predizborni koncert izmenio režim saobraćaja 1Foto: SNS Užice

Posle ministara Milana Krkobabića, Vanje Udovičića, Zorane Mihajlović i Nenada Popovića, u Sevojno danas dolazi i premijerku Ana Brnabić, a sutra stiže estradna zvezda bliska naprednjacima Aca Lukas.

Već sedmicama, ministri pohode Sevojno, jedinu gradsku opštinu u Užicu u kojoj će se 4.marta održati lokalni izbori, i na taj način učestvuju u predizbornoj kampanji naprednjaka i njihovih koalicionih partnera.  Zbog koncerta Ace Lukasa, simboličnig naziva „Od Aca za Sevojno“ koji Sevojničanima poklanaju naprednjaci, u okviru predizborne kampanje i promocije odborničke liste „Aleksandar Vučić. Zato što volim Sevojno“, biće izmenjen režim gradskog prevoza na autobuskim linijama od Užica do Sevojna. (http://www.uerazvoj.uzice.rs/author/dejic/).

Osim toga, veći deo Sevojna, takođe sutra, biće bez vode. Poslovodstvo JKP Vodovod je saopštilo da će, zbog radova na magistralnom cevovodu, bez vode od 8 do 18 časova biti potrošači u većem delu Sevojna, ali ne i oni delovi koji se snabdevaju sa visoke zone i sa izvorišta Potočanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari