Predrag Marsenić: Prihvatićemo mandate u Beogradu, imamo informacije o kupovini i preletanju odbornika 1Predrag Marsenić, Foto: Danas

Potpredsednik Nove demokratske stranke Srbije (Nova DSS) Predrag Marsenić rekao je da će koalicija „NADA“ prihvatiti odborničke mandate u Skupštini Beograda, ali i da će tek doneti odluku da li će prisustvovati konstitutivnoj sednici 19. februara.

Marsenić je za današnji list „Nova“ kazao da će odluku doneti na sednici Glavnog odbora 4. februara, kao i da će razmotriti sve dalje akcije uz saglasnost koalicionih partnera iz Pokreta obnove Kraljevine Srbije (POKS).

„Bliži smo tome da prisustvujemo konstitutivnoj sednici. Čini mi se da bismo tako imali bolji uvid u ono što će se dešavati u sali gde, pre svega, mislim na kupovinu glasova“, rekao je on.

Marsenić je govoreći o „preletanju“ odbornika rekao da imaju informaciju da se radi o nosiocu gradske liste „Mi-Glas iz naroda“ Aleksandru Jerkoviću, ali da bi voleo da to nije tačno.

Komentarišući gradske izbore za Beograd ocenio je da bi najbolje bilo da se oni ponove.

„Očigledno imamo političku tenziju, jasno je da su izbori bili duboko neregularni. Ne mislim da će vlast ikada reći da su varali, ali nadam se da do većine neće doći, te da će biti novih izbora“, ocenio je Marsenić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari