Predsednik Srbije na Instagramu: Da, ja sam SNS bot 1Foto: EPA-EFE/ANDREJ ČUKIĆ

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić podelio je danas na zvaničnom Instagram profilu (@avucic) fotografiju na kojoj piše „Da, ja sam SNS bot“.

Na fotografiji koju je podelio Vučić nalazi se više osoba, modela fotografskih agencija za takozvanu „stock“ fotografiju, koji jedu sendviče i na kojoj piše i „Najviše na svetu volim Srbiju i Srpsku naprednu stranku“.

Istu fotografiju ranije je podelio i poslanik SNS-a Nebojša Bakarec, koji je izjavio da se ponosi ukoliko je i on uvršten u spisak od više od 14.000 „bot“ naloga te stranke, koji je nedavno objavljen na društvenim mrežama.

Fotografiju putem društvenih mreža dele brojni nalozi, koji uglavnom imaju istu profilnu sliku na kojoj piše „Srbija nade. A Vučić“, napravljenu uoči mitinga te stranke 26. maja u Beogradu.

Na društvenim mrežama nedavno se pojavio spisak više od 14.000 navodnih „bot“ naloga SNS-a, a neki sa spiska su navodno zaposleni i u javnim institucijama širom Srbije. Verodostojnost tog spiska zvanično nije potvrđena.

Poslanik SNS-a Milimir Vujadinović potvrdio je danas u Skupštini Srbije da je i njegovo ime na tom spisku, navodeći da su oni „otvoreni borci i podržavaoci politike srpskog predsednika i SNS“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari