Predsednik Srbije sutra odgovara na pitanja građana na Fejsbuku

Ostavite komentar


  1. Dosadio je i Bogu i ljudima. Ne znam šta on može još da priča i kome? Čovek je sve priče ispričao za ovih 8 godina svoje vladavine. Daleko bilo i što dalje od svake države, koja ima nameru da bude normalna.

    1. Ako imate elementarno znanje matematike, a ne sumnjam da imate jer ste Vi deo „pametnije“ Srbija, možete i sami da izračunate. Koliko znam, većini, a možda i svim penzionerima, je sada veća penzija nego pre smanjenja. Imate sve podatke da bi mogli da izračunate za koliko meseci ćete biti na nuli. Naravno da mi je žao većine penzionera, kojima su penzije i ovako bile male, ali pošto ih je vlast DOS-a nerealno podigla da bi sačuvala socijalni mir, morale su biti smanjene da ne bi došli do bankrota i da ne bude ni plata, ni penzija.

      1. Četiri godine kradje penzija da bi ti i takvi jeli sendviče,vozili se autobusima ,nema tu matematike ……

  2. G.Predsedniče Republike Srbije, najljubazbije vas molim da date ostavku, formirate Vladu nacionalnog spasa i pustite stručnjake da zemlju uvedu u normalno stanje.Mi 8 godina živimo u vanrednom stanju, nije potreban nikakav intervju sa vama, samo ostavka vas i vaše klike.

    1. Gospodine ! ako niste zadovoljni sa demokratski izabranom vlasti , tj. apsolutnom vecinom , napustite Srbiju , kao sto smo mi napustili posle vasih demokratskih promena 5. oktobra , kada smo kao nepodobni dobili otkaze , i sada nakon 20 godina , se polako vracamo sa zaradjenim novcima ,i ulazemo u nasu otadzbinu , tako treba i vi da uradite , idite zaradite novce za 20 godina vlast ce se promeniti i onda se vratite i pomozite svojoj drzavi ,

      1. Pre svega, isterivati nekoga iz rodjene zemlje je, u najmanju ruku, bezobrazno. Inace, sta ste uradili sa kanabisom iz Jovanjice? Zavrsio u Amsterdamu, jel’te?

      2. Koja vecina ?Koja demokratski i zabrana vlas?Na cemu si ti? Izgleda da si pokupio lose navike iz Nizozemske.

      3. Molim vas,nemojte se vracati. Trosite vas novac tamo u veselju.
        Da je nekog zakona,bilo bi, ili si tamo ili ovamo!!!

      4. Moderne tehnologije i trendovi zaobilaze Srbiju u sirokom luku, a covek koji je predsednik iz bilo koje drzave mora da vodi racuna o protokolima, nacinu komunikacije i sl. Digitalna Srbija je trenutno jako daleko, vecina stanovnista je digitalno nepismena jer su im svakodnevnica rijalitiji i tabloidi. Pritisni dugme, ukljuci racunar i vozi na namesten intervju a u glavi mi promaja i sludjenost.

    2. Najbolji predsednik do sada!Mozete samo da ga mrzite!Uradio je vise za Srbiju nego svi do sada!

    3. U kakvom si bio stanju od 2002—2012 g verovatno na drzavnim jaslama pa te mimoisla privatizacija vidimo se na izbore

  3. Predsednik je nebrojeno puta dokazao da on nema problem da javno odgovori na bilo koje postavljeno pitanje, kako na konferencijama za stampu, tako i u emisijama. Ovo je samo laksi nacin da obicni gradjani postave pitanje direktno predsedniku.

      1. Mrzim kada ljude nazivaju botovima i snedvičarima čim imaju drugačije mišljenje. I sam se susrećem svaki dan sa time, iako mi ne pada na pamet da glasam za Vučića. A neverovatno je lako provaliti ko je bot ako imaš imalo mozga. Kao na primer ova „Mackica“. Imaju neki stil pisanja, kao kada fudbaleri daju intervju. Uvek je nekako isto, sa istim poštapalicama i frazama, bez emocija…

      2. Takve @mackice-gluperde nicu kao pecurke? Da nije Danasov portal, nikada ne bi saznali koliko debila zagadjuje nasu zemlju? Korov se nakotio i gusi sve sto je i ole zdravo i normalno!!!

      3. A sta ce biti sa decom koja postaju punoletna posle datuma isplate tih 100 evra. 2002 godiste ove godine puni 18 godina, neki su vec punoletni i nije fer da oni dobiju 100 evra a da ovi drugi sto su kasnije rodjeni ne dobiju!

    1. Kao i do sada “ nas dozivotni voljeni preCednik “ ima vec pripremljena svoje strogo izabrane polu pismene postavljace pitanja ( zvani botovi ) i svoje odgovore , a kojim slucajem da radi “ privida “ otvorenog dijaloga “ promakne “ neko “ neprijatno “ pitanje ( npr. …problem zvani “ bata “ ) odgovor ce , kao i do sada , ne imati “ blage “ veze sa pitanjem
      Dakle…. predstava je nepotrebna jer vec smo ( nasa deca i mi ) sve osetili na vlastitoj kozi i po dzepovima sa tendencijom sve gore i gore

    1. Da hoću i da me puste imao bih šta da ga pitam; Jovanjica, Krušik, Kosovo, O. Ivanović, Sale Mutavi i ostali navijači Partizana u društvu sina Danila, Partizan, Zvezda, opozicija i RTS, zaduživanje Srbije, odlazak (mladih) ljudi iz zemlje, dolazak migranata iz Azije u Srbiju, otete penzije i plate, konstantno laganje naroda o svemu i svačemu…

  4. Predsednik koji pored toliko posla nalazi vreme i da saslusa svoje gradjane i odgovara na njihova pitanja je predsednik za svaku pohvalu. Odlican vid komunikacije sa ljudima iz naroda.

    1. Samo da ti vidimo leđa, čoveče doveo si nas DO PROSIJAČKOG Štapa! Tvojom politikom si oterao omladinu, stručne ljude iz zemlje, a nepismene doveo da rukovode da bi ti, Vučko, što duže plivao na političkoj sceni! Upropastio zemlju, prodao najvažnije resurse!

    2. Izvinite cenjeni Danas-e, smanjite malo ove botovske komentare. Iz svemira se vidi da su to bezlični,isprazni,naručeni komentari. Nisu to nikakva suprotna mišljenja,to je prosto agitprop fazon. Dosta ih je više. Ovde je mesto da se izraze misleći ljudi. Hvala.

  5. U korak sa modernim tehnologijama, Vucic prati trend koji koriste i Tramp,Putina i ostali svetski lideri. Veoma dobar nacin za komunikaciju sa svojim narodom.

  6. Joj, kad počne da sipa istine brzinom munje na još nepristigla pitanja. Platforma to neće izdržati.

  7. Ovakva mogucnost je odlican nacin da gradjani saznaju ono sto ih interesuje i to iz prve ruke!

  8. Samo o poštenju i pravdi da nežvali.Koliko hiljada poslovnih lokala plaća taksu na brorijilo za RTS a nemaju veze sa RTS niti imaju TV u poslovnom prostoru,a posebno vikendaši .Dosta je njegove pljačke naroda.On se mora zaustaviti.Ali se gospodinu ne predaje vlast.Zato spušta cenzus na 3% jer biće u večini da dalje ucenjejuje pa če da Drma i dalje.Samo o poštenju da nežvali

    1. Ko god daje bilo je ruglo grada nisam i z bg ,ali sto jes jes kao palaolitsko naselje u jednoj metropoli

      1. Pavijane, covek je preminuo zbog posledica stresa prezivljenog usled torture od strane maskiranih falangi sns-ovaca, ako si zaboravio!!!

  9. Ma da, postavis mu pitanje a sat vremena kasnije ti Zandarmerija opkoli zgradu i uhapse te za „pretnju“ predsedniku „preko fejzbuka“.

  10. PATOLOŠKI SRBOŽDER
    Vučić je patološki uništivač Srbije, koji je stvorio i patološko okruženje koje ga i danas podržava. Glavni pomagači su mu uzurpirana televizija, sudstvo i nekolicina razvratnih poslanika. Prvo pomoću takvih medija koji neznaju za opoziciju i drugačije mišljenje, Vučić stalno organizuje i dobija neregularne izbore. Tu je i sud koji sudi samo po njegovom diktatu, uglavnom to su Vučićevi neistomišljenici. U tako stvorenom okruženju Vučić je počinio i najveća zla našem narodu. To su zla najveća u srpskoj istoriji. I tako je taj razulareni Vučić kršeći ustav izvršio izdaju Kosova. Setite se kako je dodelio novi telefonski broj, kako je priznao sva dokumenta Kosova, setite se i da Kosovo nije bilo država pre Vučića. Zatim je Vučić i opljačkao Srbiju, pa i penzionere. On je bio koordinator svih tokova novca, gde su bile kese bio je i on. Zatim je opet u četiri oka rasprodao celu Srbiju. Prodao je svo narodno blago Srbije, prodao je čak i pitku vodu. Gde su pare niko ne pominje. Kako je nestalo 38,5 tona zlata iz Bazela i to niko ne pominje. Na kraju je doveo strane investitore koji su otvorili svoja preduzeća i eksploatišu jeftinu srpsku radnu snagu. Oni su robovi koji imaju najniže plate i standard u Evropi. A uz sve to on krije da je svo radno stanovništvo nepivratno otišlo iz Srbije. Srbija danas nema nauku, stručnjake svih profila, nema ni običnih radnika, sve je to pobeglo. Pepeo osta…
    Na kraju ja nisam uticajan, ali postavljam pitanje ostalima. Dali se stide što nisu sprečili jednog ovako primitivnog klevetnika i evropskog podanika da napravi ovoliku nesreću? Zašto su čekali katastrofu? Vučiću sve se zna i dosta više tog primitivnog klevetanja, nego svi izvršitelji i njihovi pomagači moraju završiti na doživotnoj robiji, bez prava žalbe. Mislim da si gotov…
    P. Sajdžo 2020

  11. Pitanja na koja molim za odgovor danas od 15h:
    1. Predsednice, vec godinama ne izlazite na TV duel sa nekim od lidera opozicije. Ako se bojite, hajde barem sa obicnim gradjaninom, Evo, prijavljujem se.
    2. Zasto ste ukinuli republiku i uveli diktaturu? Jer, sprecavanjem rasprave u Skupstini, usled stotina amanadmana na sopstvene predloge zakona upravo ste to ucinili!
    3. Zasto krsite Ustav vise puta svakog dana? Jer, Ustavom su ogranicena prava i duznosti predsednika Srbije, a vi se mesate u sve i svasta, sto nije u vasem opisu posla.
    4. Zasto ne podnesete ostavku posle 14 meseci redovnih protesta? Pozdrav.

    Chat conversation end
    Type a message…

  12. Kada ce na minstarske pozicije i na celu vlade postaviti skolovane i odgovorne ljude izuzev sarcevica imihajloviceve.

  13. Cirkusant.Sutra na Fejsubuku odgovara .To je stavrno cirkus.Ko ima vremena da se bavi fejsubukom i svi rade svoj posao.To je mladi gos koji na sve načine pokušava da uživa u svom neznanju

  14. Sporo kuca ,skoro nikakao,sva su pitanja podeljena ,odgovori spremni,sva neprijatna pitanja biće upućena sa lažnih profila,otvorenih juče , preključe i bot kancelarija .Čudime samo na koje bi pitanje on mogao da da odgovor pošten,ispravan?

  15. Već od samog naziva Fejsbuk profila mi se diže kosa na glavi – Budućnost Srbije. A kakva će pitanja da budu upućena AV, moga da zaključim na osnovu pročitanih komentara ovde.

    1. U svakoj osobi ima i dobrog i loseg. Samo se postavlja pitanje na cemu je fokus. Bog svakom daje onoliko koliko moze izdrzati. Sve je za nase dobro Zato ne ocajavajte. Molite Boga za osobe koje su na vlasti. Pokusajte bice vam bolje. Mrznja, kleveta nikom dobro nije donela.

  16. Zavrsis vojnu gimnaziju,pa akademiju,pa te posalju u rat,pa kada se vratis onda ti vucic posalje dezertera za ministra odbrane…

    1. …….. da, i (ti) onda ćutiš, aplaudiraš, stojiš mirno, salutiraš, široki osmeh se podrazumeva, radosno slušaš njegove (ministrove) nadahnute govore – tirade, zapisuješ njegove filozofske misli i poruke, uživaš u blagostanju, privilegijama i standardu,…….. „kada se umoran od celodnevnog iscrpljujućeg rada, dežurstva, terena, gađanja,……..kasno vratiš kući onda samo lagano i ovlaš pomiluješ usnulu dečicu vodeći računa – kako savetuje ministar – da ih ne probudiš“, a sutradan visoko uzdignutog čela u nove (radne) pobede,……!!!

  17. Kada ce mali alek sesti na duel sa nekim novinarem uzivo?! Da ga malo pretrese npr. Sovilj. Ili sa politicarem poput Djilasa,Sundjer Boba,Obradovicem,Sergejom…

  18. Predsedniče,kako možete očekivati podršku na izborima mene kao pojedinca i moje porodice (8 članova) ako sam po znaničnom rešenju PIO fonda sa VSS-diplomirani pravnik sa blizu 40 godina staža pri Ministarstvu finansija,-poreski inspektor na radu u Centar Priština ostvario penziju 34.700 dinara, pri tom vraćam kredit u CHF mesečno 15.000 dinara a moja supruga samo 13.500 dinara.

  19. Da citiram vođinog mentora dok je bio u Hagu:“Sudija Mej, da li vaši roditelji znaju da ste p…r“?
    U prevodu, treba postavljati tzv. zatvorena pitanja, a ako počne da daje opširne i nesuvisle odgovore, da drži monologe, jasno je da je nevaspitan, egoista i da ga briga za sve osim ličnog interesa.

  20. Ja bih više voleo da odgovara na pitanja tužioca o Savamaloj, Jovanjici, Krušiku, državnim udarima 1,2,3…, helikopteru, Oliveru Ivanoviću, Beogradu na vodi i svim drugim ugovorima mimo zakona,…

  21. Ovo je odlican nacin komunikacije sa svojim narodom ! Kontakt i razgovor sa gradjanima je veoma vazan .

  22. Predsednik je uvek jasno i glasno iznosio svoja misljenja i nikada nije imao nista skriveno i lazno.

  23. Odlican potupak predsednika,jer ce gradjani imati priliku da pitaju sve sto ih zanima.

  24. Svaka čast predsedniku na tome što će odvojiti vreme i odgovarati na pitanja građana.

  25. Obecao si ukidanje “stednje“ od 10% sa prvim primanjem u februaru, topli obrok i regres a dao si nam dj… E to isto mozes i da ocekujes od nas. Steta samo sto je vec sve unapred namesteno, pa ces nastaviti da vladas bar jos 4 godine. Jer, kao sto svi mi iz licnog iskustva jako dobro znamo, Srbi su sto se tice politike blago receno sizofrena nacija. Dovoljno je samo pogledati sta je u ponudi na politickoj pijaci.

  26. Predsednik je uvek spreman da odgovori na sva pitanja gradjana i pomogne koliko god je u mogucnosti.

  27. Citajuci ove “ odusevljene “ komentare sns botova i sam sam sebe uhvatio u pomisli i zelji da viknem “ Aco srbine “ iako imam penziju od 25 000 RSD a nije bilo obecanog povisenja u decembru a vec smo u februaru pa sam morao otkazati “ Face “ pa necu moci “ uzivati “ u monologu “ ( iako su “ odgovori “ na “ pitanja “ naseg “ dozivotnog preCednika “ a mozda i dalje …secate se one parole …“ i posle Joske bravara Joska bravar …“

  28. Predsedniče,može li sučeljavanje s Djilasom na rts1 ?
    Mnogo efikasnije i korisnije za narod nego odgovaranje na pitanja botova.
    Treba se uozbiljiti,ovako se samo nastavlja gluma kao i sa sastancima s gradjanima u 6h ujutro.
    Ali,ko to još pamti ?
    Samo napred.

  29. Svoje srednjoskolske botove si postavio za nacelnike i pomocnike u gradskoj uprvi a strucnjake si sikanirao i malteretira deleci im negativne ocene, STIZE TE RUKA OSVETE.

  30. Dobar dan jabih vas zamolio za pomoc radim u jkp cistoca .vise od 15 godina imao sam prekid pre 8 godina onda sam se vratio i radio i dobio sam orkaz 2019 kad je bilo primanje kolektivno .nisam imao skolu zavrsnu upisao sam skolu u vecernju .vratio sam se na posao i skolovao i receno mije cim uzimam svedocanstvo da predam .predao sam i to u julu i jos nista dan danas primaju se ljudi a mene zaobidju upravnik cukarice .inace sve moguce u cistocu radim reon cerak krasnic samir ako mozete dami pomognete inace placam kiriju skolujem 4 dece nemom nista svoje cak ni zemlju

  31. Pitanje
    Sta da rade ljudi koji zive od toga sto idu da rade po njivama za pare, a posto je vandredna situacija, ne mogu da idu da rade.
    Pritom nemaju nikakva primanja?

  32. Pitanje
    Sta da rade ljudi koji zive od toga sto idu da rade po njivama za pare, a posto je vandredna situacija, ne mogu da idu da rade.
    Pritom nemaju nikakva primanja? I drugo pitanje, kada ce trudnice koje su se porodilje jos u decembru da prime pomoc od opstine za prvo dete, posto u Surdulici nisu jos dali?

  33. POŠTOVANI PREDSEDNIČE, ČLAN SAM VAŠE STRANKE OD OSNIVANJA! SVIĐA MI SE KAKO VODITE NAŠU SRBIJU I SVAKOM SMISLU.POŠTUJEM SVE MERE,NE KRSIM PRAVILA, ALI IMAM SAMO JEDNO PITANJE :“ŠTA JE I GDE SMO U OVOM STANJU MI-SOCIJALNO UGROŽENI, JA LIČNO NA IVICI GLADI I DALI ĆETE NAĆI VREME ZA NAS-MENE I POMOĆI NAM“?“RES, NON VEBRA?“S’POŠTOVANJEM SVETLANA CAKIC MIRIJEVO. NADAM SE VAŠEM ODGOVORU!

  34. Dobar dan. Pišem vam kao majka koja želi da uzme sina gde trenutno živi kod oca u nehigijenskim uslovima. Centru za socijalni rad sam dala izjavu 13.02 i ništa nisu preduzeli. Da li me možete uputiti kome mogu da se obratim jer želim a i dete takodje da nastavi život samnom. Tužbu za izmenu starateljstva sam predala 09.03. i bilo je zakazano za 14.05 ali sudija ne radi ove nedelje i sudjenje je otkazano. Brine me detetovo zdravlje a njegov otac mi brani da komuniciram sa detetom jer nismo ista opština. Molim vas da mi pomognete ako možete. Hvala

  35. Dobar dan presedniče ja sam almir berisa rodjen sam. 10.02.1989 u pristini inace sam raseljeno lice zivim u kragujevcau sa suprugom i troje dece. Otac mi je preminuo radio je u eps kosovo obilic.. Ako mozete da mi pomognete da me zaposlite u tu firmu neradim nigde bio bi vam zahvalan do neba inace sam rom po nacionalnostii

  36. Molim ponovo za odgovor kome da se obratim da ispravi nepravdu koju su učinili: Sudyki organi pomažući Centru da nam zabrani svaki kontak sa unucims već 14 meseci bez obrazloženja, deca se drže u ropstvu i pod stalnim pretnjama da će im oca poslati u zatvor ako ga kontaktiraju molim za Pomoć ovo je prešlo sve granice zdravog razuma . HVALA.

  37. Ovo je zezanje svih koji žele da pokažu da im je stalo do istine. Sada je mesec Jul a Vi živite u Februaru šta je ovde normalno????????????¿???????????

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.