Prelević: Vlast misli da je sve moguće u medijskom mraku

Vučić je mimo Ustava i svojih ovlašćenja dogovorio u Briselu povlačenje poslednjih atributa državnosti Srbije na Kosovu
Reagovanje poverenika za Beograd Pokreta slobodnih građana na autorski tekst Gorana Vesića objavljen u Politici

Ostavite komentar


  1. ne postoji medijski mrak,svi vredjaju predsednika licno,i napadaju i pozivaju na linc,kakav je to medijski mrak,to je medijska bruka. pisite o lepim stvarima

  2. Medijski mrak ne postoji već ga vi opozicionari stvarate.Ni DANAS ni N1, niti B92, niti Blic se pozivaju na neformalne podatke onako kako mu kažu analitičari na jedne te iste izvore a to je uglavnom funkcioner Demokartske stranke.

  3. "Vlast misli da je sve moguće u medijskom mraku" I prokleto su u pravu. Dokaz je zadnjih 5 godina, ne samo da rade sta hoce, nego ih bas briga za sve. Nikad vlast nije bila tako bahata.

  4. Nije Đinđića narod doveo na vlast.Doveo je Koštunicu .Činjenica je da je samo Koštunica mogao da pridobije toliki narod .To vrlo dobro znate i po posećenosti predizbornim mitinzima Koštunice i DOSA sa druge strane .Đinđić je imao podršku oko šest posto.Takođe je Koštunica pristao da Đinđić bude premijer.Da je poslušao neke članove predsedništva svoje stranke i na republičke izbore DSS izašao sam DOSA više ne bi bilo .Podrazumeva se i vašeg kooministrovanja.A u vezi gospodina Jankovića ( ne optužujući ga bilo kakav zločin jer ja kao profesionalac to ne mogu bez poznavanja predmeta I svih činjenica ) molim vas da mi odgovorite na jedno prosto pitanje : da li bi neko drugi pa i vi mogao da zadrži pištolj a da mu policija ne oduzme, ako je iz njegovog pištolja neko eventualno izvršio samoubistvo.?Da li bi to moglo bez uticaja tadašnje službe DB.Da li bi ste vi kao moralan čovek posle takve tragedije i dalje imali pištolj.

Ostavite komentar


Politika

Ko je pre opozicije "birao borbu"? 7

Ko je pre opozicije „birao borbu“?

Deo opozicije koji se opredelio da izađe na izbore 2. juna nastupiće pod sloganom "Biram borbu". Borba je postala i lajt motiv u njihovim govorima kako u Skupštini tako i u medijskim obraćanjima, ali pre nego što se opozicija opredelila da koristi ovu reč, ona je bila vezana za jedan drugi pokret koji je bio vrlo prisutan u javnosti nakon decembarskih izbora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.