Naprednjaci vode prema anketama

Ostavite komentar


  1. Vremenska prognoza: Predizborna mećava im je onemogućila da vode bezobzirnu predizbornu kampanju i na ulicama Beograda, tako da od ponedeljka možemo očekivati bolja vremena!

  2. Ko jos veruje u analiticare, pogotovo u narucene i spinovane prognoze. Najmanje rezimskoj Vucicevoj propagandi u kojoj prednjace i Vecernje novosti. Cista laz i podmetacina koja ce se u ponedeljak 05. marta dokazati u svom pravom „svetlu“ slugerisanja i obmanjivanja javnosti Srbije. Car je GO to ce beogradski izbori i dokazati, zivi bili pa videli tzv ANALITICARI – SLUDJIVACI JAVNOSTI SRBIJE.

  3. Sto je babi milo to joj se snilo. Neznam ko ga to podrzava? koga god sam pitao za koga ce da glasa a verujte nije mali broj skoro svi su rekli da nece glasati sa SNS. Kolege na poslu, policijska uprava niko nece glasati, mozda staresine a njih nisam pitao.

  4. HA HA vi ste jos gori od Novosti, cak niste naveli njihovu glavnu laz da DJB-DVERI osvaja oko 4%. Kajacete se ljudi, kajacate se sto ste toliko zli i pogani, kosmos je veliki i sve pamti i vraca.

  5. Naravno da vode. Srbija je ruralna zemlja, naseljena glasacima koji u proseku imaju srednju školu. Šta očekivati od takvih? Da glasaju za progres ili za srednjovekovni mrak?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.